Тото пусна ВИДЕО зад решетките, бил жертва на кенсъл културата


Тото пусна ВИДЕО зад решетките, бил жертва на кенсъл културата
Снимка: YouTube - ToTo Yotov

Йонислав Йотов, по-известен като Тото, се обяви за жертва на кенсъл културата. Той пусна видео в YouTube канала си, в което е зад решетките и е облечен в затворнически дрехи с надпис: "Опасен" за демократичния ред".

Вижте още: Евгени Минчев: Културата ни от Тато, през Тито, до Тото

Изпълнителят от дуото "СкандаУ" разказва във видеото, което вече не е налично в канала му, какво представлява кенсъл културата и как в древна Атина видни жители на града са били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за "потенциални тирани".

"Концепцията на канселирането е да накара нормалния човек да живее в страх от това да бъде уволнен, изгонен, унижен, изритан от обществото, което познава. Ако искаме да направим добро за нашето поколение и това след нас, нека не започваме с тормоз, а по-добре с разговор", споделя Тото.

Той казва още, че не е редно да се държи човек отговорен за грешки, за които вече се е поучил.

Вижте още: Гала на екзотична почивка с доведената си дъщеря (СНИМКИ)

Причина за драматична изповед на певеца е огромния скандал, който се развихри в социалните мрежи заради откъс от подкста "При Тото", в който преди 4 месеца гостува Тити Папазов. Тогава през смях баскетболният треньор разказа как е подстригал свое бивше гадже, защото му е изневерила, а Тото видимо се забавляваше на историята. По-късно певецът публично се извини за неуместната си реакция.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама