Това е големият победител в “Като две капки вода” (ВИДЕО)


Това е големият победител в “Като две капки вода” (ВИДЕО)
Снимка: Нова телевизия

Владо Михайлов спечели тазгодишния сезон на музикалното шоу "Като две капки вода". Той спечели сърцата на публиката във финалната нощ с образа на Васил Найденов, който наблюдаваше имитацията от първия ред в залата, заедно с композитора на песента "Болката отляво" - Стефан Димитров. Впечатлен от изпълнението на песента, Стефан Димитров обяви, че ще подари своя песен на Владо Михайлов.

"Благодаря на всички за подкрепата и приятелството! На тази сцена се случват невероятни неща! Това е сбъдната мечта!", развълнувано сподели победителят, минути след като получи приза за най-добър имитатор в единадесетия сезон на формата.

Във финалната вечер към журито, в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев - Фънки, Веселин Маринов и Асен Блатечки, се присъедини и продуцентът на шоуто - Магърдич Халваджиян. Решаващият глас обаче беше изцяло в ръцете на зрителите, а журито имаше право само да коментира изпълненията, без да ги оценява.

Второто място в сезон "Неделя" зае певицата Керана, която пренесе зрителите в най-успешния мюзикъл на всички времена - "Котките". Тя запя емоционалната песен "Memory" в образа на нежната певица Никол Шерцингер и призна, че влизането в различни образи е най-хубавият подарък, който е получавала, допълвайки: "Това предаване ми даде нещо различно, нещо, което никога няма да се повтори".

Бронзовият медал отиде при Тома, който взриви сцената в образа на легендарния фронтмен на Whitesnake - Дейвид Ковърдейл. "Страшно много се вълнувам! Изпях любима рок песен, което за мен е победа!", сподели Тома, а Фънки искрено се възхити на имитацията.

 

Дара Екимова изправи цялата публика в залата на крака с въздействащо изпълнение на песента "Остани" на незабравимата Паша Христова. Това превъплъщение ѝ отреди почетното четвърто място. "Тази песен е много специална за мен! Благодаря, за мен беше чест!", каза Дара.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама