Това крехката Милена от "Игри на волята" ли е?


Това крехката Милена от "Игри на волята" ли е?
Снимка: Facebook

Една от любимките на зрителите в предаването "Игри на волята" 2021 вече не е в играта. Тя се изправи в елиминационна капитанска битка със Симеон и за малко да го победи. Късметът все пак беше на страната на приключенеца и Милена напусна предаването.

Много от зрителите споделиха, че се чувстват тъжни от факта, че красивото момиче няма да е на финал. Милена се доказа като жена с воля и сила, макар че изглежда много крехка.

Ето какво сподели една от нейните фенки:

"Милена! Моят фаворит в този сезон, който отпадна изключително нелепо днес... Не само, че също, като Любо от миналия сезон не отпадна от елиминационна, а от капитанска, но и точно като него отпадна на крачка от финалната седмица... Освен това и фактът, че гредата и драконът са добре познати за Симеон (понеже е играл вече на тях) и че Милена беше по-близо до морето я прецакаха допълнително...

Наистина много жалко за Милена! Знам, че някои от вас повтаряха, че била безхарактерна и ги разбирам, но аз лично я виждам, като добродушен човек, който просто не искаше да изразява ясно позиция, за да не бъде обект на скандали... За мен тя бе различна от останалите (в добрия смисъл) с позитивизма и всеотдайността си във всяка битка. Точно тези качества ме накараха да я гледам с интерес."

Всъщност Миленка далеч не е толкова крехка, колкото изглежда. В нейния профил в социалните мрежи има снимки, които шокираха много от феновете ѝ.

На снимките тя показва доста мускулесто тяло и дори не прилича на себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама