Три актриси, дузина истински истории и едно "Извънредно неудобно"


Три актриси, дузина истински истории и едно "Извънредно неудобно"
Снимка: ПР

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова ще направят премиера на новата си комедия "Извънредно неудобно" в четири града през септември. Постановката е третата от успешната авторска поредица, включваща представленията "Извънредно положение" и "Извънредно любовно".

"Извънредно неудобно" отново представя истински истории, събирани от живота. Този път те са обединени от неудобството, срама, конфузните ситуации, които всички преживяваме. Публиката ще се забавлява с разкази за домашни любимци, хипохондрици, гръцки остров, японско турне, деца, свекърви, една варицела, три раждания…

Разбира се, всичко това ще бъде в компанията на музика, танци и неповторимото чувство за хумор на трите актриси, които признават, че изобщо не им е неудобно да поканят зрителите на новата си постановка.

"Извънредно неудобно“ е по идея на Здрава Каменова и Светльо Томов в съавторство с Богдана Трифонова. Композитор на музиката е Добромир Кисьов, а художник по костюмите - Стефания Колева.

Премиерата на "Извънредно неудобно" ще бъде в четири града. Всичко започва в Пловдив на 9 септември, следват София на 13 септември, Варна на 20 септември и Бургас на 30 септември. Предстоят още дати в страната и чужбина.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама