Виктор Стоянов: Жените станаха много настъпателни, пишат ми по 200 на ден


Виктор Стоянов: Жените станаха много настъпателни, пишат ми по 200 на ден
Снимка: Личен архив

Виктор Стоянов несъмнено е най-желаният и търсен мъж в България към днешна дата. Все пак, той е в главната роля в романтичното риалити предаване "Ергенът", а по всичко личи, че дори след предаването любовният му статут е непроменен.

Виктор се занимава с фитнес професионално и споделя, че спортът винаги е бил част от живота му. Завършва спортно училище и продължава образованието си в НСА, а едва 16-годишен става част от националния отбор по академично гребане. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион. След контузия остава за известно време на гребната база, но като треньор на деца и успоредно с това фитнесът се превръща в негова страст.

В скорошно интервю той споделя за предизвикателството, пред което се е изправил, приемайки да влезе в ролята на „Ергенът”. Снимките са били изключително тежки, често до 3 сутринта, 6 дни в седмицата. Понякога се е чувствал и самотен, тъй като неговата къща е била на 30км от имението на момичетата, не е имал нито телефон, нито компютър.

Макар Виктор никога да не се е оплаквал от липса на женско внимание, сега то просто извира от всички посоки.

„Парадоксът, е че много от жените, които ми пишат, изразяват отрицателно мнение за участничките в предаването – как не било женствено тяхното поведение, жената трябвало да бъде ухажвана и т.н. И след това те правят точно това – започват да ме свалят. Станаха много настъпателни. Не вярвам, че всички толкова ме харесват, а им харесва идеята, че съм популярен. Интересът наистина е огромен. Вечер, когато се прибера, имам по 180-200 съобщения. Опитвам да се отговоря на всички, благодаря им за комплиментите, но те след това решават, че вече можем да си пишем на дневна база. Има и много съобщения, на които не отговарям – тези, които нямат текст дори, само снимки с дефицит на дрехи. Драстични мерки да се откроят от останалите, но не е това начинът, макар и да е доста смело. Не знам как може да пратиш нещо такова на човек, който не познаваш.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама