Виктория Капитонова: Общувам добре с всички от "Ергенът"


Виктория Капитонова: Общувам добре с всички от "Ергенът"
Снимка: Виктория Капитонова

Виктория е на 27 години, родом от гр. Чебоксари, Русия. Тя спечели риалити формата "Ергенът", но заедно с победата, успя да си навлече и гнева на зрителите. Красавицата, която си изкарва прехраната като инфлуенсър, за поредна седмица е блокирана в социалните мрежи. В крайна сметка тя успя да се свърже с последователите си от четвърти профил и отговаряше на различни въпроси. Ето част от тях:

На въпрос с кои момичета от "Ергенът” е приятелка, Виктория отговаря:

"Дениз, Люси, Венета, с Габи сме в добри отношения, Благовеста, Ния-Косара. И Радост, И Зори също, но те не са от София. Общувам добре с всички момичета. С Деница и Александра не общувам. Но с другите се подкрепяме, чуваме се и така."

По всичко личи, че Виктория все още е в Русия по семейни причини. Що се отнася до плановете ѝ за бъдещето, Виктория каза:

"Нови влогове в YouTube ще има от юни. Пропуснах 2 пътувания този месец, за съжаление – до Ница и до Милано. Мога да покажа закупени билети, които изгоряха. Но нищо."

Друг човек я попита дали семейството ѝ е гледало "Ергенът":

"Те са над нещата, гледали са епизодите и са окей."

Мнозина се интересуваха защо не са се получили нещата между нея и Виктор.

"В Instagram съм себе си, в "Ергенът" играех игра. Все пак, предаването си е игра и аз я играех. Нещата просто така са се получили с Виктор, дори не сме пробвали след формата. Не сме имали отношения, не сме правили и секс. Щях да ви кажа, ако сме."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама