Това ли ще е „Ергенът” във втори сезон? (СНИМКИ)


Това ли ще е „Ергенът” във втори сезон? (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Първият и доста успешен сезон на „Ергенът” свърши само преди няколко дни, а всички вече са вперили поглед към бъдещето и по-конкретно към втория сезон на риалити формата. И тъй като кастингите за самотни дами пък вече вървят с пълна сила, в социалните мрежи валят догадки кой ще е вторият красавец, който ще раздава рози и ще разбива женски сърца.

И макар голяма част от предложенията на феновете да са откровено забавни като Валери Божинов и Меди, едно име от актьорските среди се спряга все по-настоятелно – Филип Буков.

Подобно на слуховете, които нашепваха, че Виктория Капитонова ще е победителка, така и името на актьора се чува все по-често. Филип Буков е познат на зрителите от малкия екран, благодарение на сериалите „Откраднат живот“ и „Татковци“. В Instagram страницата на актьора заваляха въпроси дали той ще бъде новият ерген, но Филип отговори доста уклончиво, казвайки, че не е „избран засега”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама
Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама