Вторият сезон на "Игра на калмари“ излиза чак през 2024


Вторият сезон на "Игра на калмари“ излиза чак през 2024
Снимка: Facebook

Феновете на "Игра на калмари" по-добре да не затаяват дъх: създателят Хван Донг-хьок все още не е написал сценария за втория сезон и заяви, че той вероятно няма да бъде пуснат преди края на 2024 г.

"Трябва да работя по втория сезон. Надявам се, че ще мога да го покажа на феновете до края на 2024 г.", заяви южнокорейският сценарист и режисьор на фестивала MIPTV в Кан, Южна Франция.

Ден по-рано той призна, че е написал само три страници от сценария за продължението на жестокия мегахит.

"Игра на калмари" представя участници от маргинализирани части на обществото, които се състезават в традиционни южнокорейски детски игри за пари - като загубилите биват умъртвявани.

През октомври Netflix съобщи, че 142 милиона абонати са гледали сериала - около две трети от потребителите му - рекорд, който изисква втори сезон.

Хван първоначално пише сериала като игрален филм през 2009 г. и е убеден да направи телевизионен сериал едва след като Netflix пристига в Южна Корея през 2016 г. Той казва, че преработването на сценария в продължение на седем месеца не е било приятно.

"Беше ад. Може би вторият сезон ще бъде последният ми сериал", каза той със смях.

Успехът обаче имал много предимства, като Хван имал възможност да се срещне със своя "идол" Стивън Спилбърг, който му казал, че е изгледал целия сериал за три дни.

"Той каза, че иска да ми открадне мозъка", каза Хван.

Той работи и по филм, който звучи не много различно от хитовото му шоу.

"KO Club" е филм за убийството на стари хора, базиран на книгата на италианския писател Умберто Еко. Хван казва, че той е "дори по-жесток от "Игра на калмари". "След излизането му ще трябва да се пазя от възрастни хора", добави той. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама