Зад кулисите на "I'm Just Ken" с Райън Гослинг (ВИДЕО)


Зад кулисите на "I'm Just Ken" с Райън Гослинг (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Райън Гослинг отвежда феновете зад кадър на изпълнението му на "I'm Just Ken" в хитовия филм "Барби", който мина границата от 1 млрд. долара печалба. Видеото, което беше споделено, включва неиздавани досега кадри от създаването както на песента, така и на сцената от филма

Вижте още: Зад кулисите: Марго Роби показва къщата на Барби (ВИДЕО)

Събирайки над 75 милиона стриймвания в цял свят, достигайки топ 5 в класацията Hot Rock & Alternative Songs на Billboard и превръщайки се в официалния дебют на Райън Гослинг в класацията Hot 100 на Billboard, "I'm Just Ken" бързо стана хит. Парчето е един от безспорните акценти от новаторския и изпълнен със звездно участие "Barbie The Album", който официално е събрал над 1 милиард глобални стриймвания.

"Барби" с участието на Марго Роби (Барби) и Райън Гослинг (Кен) е посветен на емблематичната кукла, която дебютира преди 60 години. В лентата Барби живее в идилия в Барбиленд заедно със своя приятел Кен, докато един ден не ѝ хрумват по-мрачни мисли. Тя открива, че онзи, който е играл с куклата в реалния живот, е причинил промени в нейния собствен свят – така Барби и Кен решават да отидат в реалността, за да оправят ситуацията, като в процеса научават повече за самите себе си.

Вижте още: Виктор и Евгени от "Ергенът" купонясват заедно на морето (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама