Събуди сиянието в теб


Събуди сиянието в теб
Снимка: Ентусиаст

Как да изхвърлим негативизма от живота си завинаги? Как да се справим с драмата? Как да овладеем симптомите на посттравматичен стрес и безпокойство? Как да постигнем вътрешен мир и да балансираме живота си? Отговорите на тези и много други въпроси дава световноизвестният духовен учител Дорийн Върчу в книгата "Събуди сиянието в теб".

Върчу е уважаван автор, духовен водач и терапевт, който говори за силата на ангелите, числата и тяхното значение. Със "Събуди сиянието в теб" Дорийн е помогнала на хиляди хора по света, които не могат да се справят сами с драмата и негативизма в живота си. Авторката ни превежда през процес, чрез който всеки ще може да определи своя индивидуален драма коефициент. Чрез него ще открием до каква степен сме склонни да толерираме и поемаме стрес от обкръжаващите ни хора и ситуации.

Какво е "травма" и какви последствия може да има върху живота ни? Всъщност травмата може да бъде тълкувана много широко и се отнася за всяка ситуация, в която се чувстваме ужасени, безпомощни или се боим за живота си. Моделите, изградени в резултат на травмите ни от миналото, са причина за драматизма в живота ни в настоящето. Според авторката eдинственият начин да се отърсим от него е да се подложим на т. нар. "драма детокс".

В тази книга Върчу не споделя готови духовни практики. Но благодарение на методите, подробно описани в изданието, авторката ще помогне на много от нас да разберат как да събудят сиянието в себе си, защото то винаги е било там. И моментът да го преоткрием е точно сега.

За автора

Световноизвестната писателка Дорийн Върчу е автор на множество бестселъри, сред които "Лечение с ангелите", "Послания от ангелите" и "Целебни слова от ангелите". Тя е доктор по психология и лечител на духа чрез ангелска терапия, занимава се с парапсихология и ясновидство.

Дорийн е уважаван автор, духовен водач и терапевт. Редовно участва в международни телевизионни и радиопредавания, в които говори за силата на ангелите, числата и тяхното значение. Разказва за подробната информация за числата, която е получила посредством медитации и занимания с ангелите. Води рубрики в духовни периодични издания, провежда курсове и семинари за работа с ангелите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама