Любовен уикенд хороскоп за 14-15 декември


Любовен уикенд хороскоп за 14-15 декември
Снимка: istock/ Guliver

Овен

Не губете излишно време през уикенда, защото през тези два дни ще имате възможността да постигнете това, което желаете в любовта.

Телец

Ще привличате вниманието на половинката по съвсем нов и нетипичен начин. Ще го хипнотизирате с чар и усмивка, а той ще е готов да изпълни всяко ваше желание.

Близнаци

Уикендът ще започне по доста странен, но не задължително щастлив, начин в любовен план за родените под знака на Близнаци. Това не бива да ви обърква или притеснява, запазете спокойствие.

Рак

Ще усещате известно напрежение в любовния си живот. Може би сте имали спор с половинката, който още „ви държи влага“. Сега е моментът да помислите и да разрешите всички нерешени въпроси.

Лъв

За Лъвовете започва дълъг период на напредък в романтичната сфера, който ще бъде белязан от много взаимни компромиси. Стартът му ще е в събота.

Дева

Ако ви предстоят важни разговори с партньора, по-добре ги отложете, защото няма да донесат нищо положително. Ако имате конкретни съмнения, питайте директно, но не влизайте в дълги полемики.

Везни

Обвързаните Везни ще останат приятно изненадани от находчивостта на своята половинка. В събота любимият човек може да реши да изследвате нови хоризонти заедно, но не само в буквален смисъл. Може да става дума за нови сексуални преживявания или нови хобита.

Скорпион

Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще бъдат зарадвани от новина, свързана с финансови приходи. Моментът е подходящ да обсъдите общо съжителство, дете или брак.

Стрелец

Ще се чувствате като влюбени тийнейджъри. „Пеперудите в стомаха“ ще са перманентни, което ще ви накара да си помислете да изведете връзката си на следващия етап.

Козирог

Ако имате любим човек до себе си, отделете му повече от вашето така ценно време. Връзката ви има нужда от освежаване, а той със сигурност има нужда от повече споделеност.

Водолей

Без значение дали сте обвързани или не, животът ви ще бъде изпълнен с романтика. Ще бъдете ангажирани със социални събития.

Риби

Ще почувствате и силно желание да се насладите на удобствата и уюта в дома. Не забравяйте и за малките романтични жестове към партньора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама