10 звезди, които имат наистина странни хобита


10 звезди, които имат наистина странни хобита
Снимка: Instagram

Подобно на всички останали, знаменитостите търсят начини да се отпуснат и дистанцират от ежедневните ангажименти. Е, добре, в техния случай и от славата. Но някои от хобитата на холивудските звезди изглеждат странни и дори налудничави. Ето за какво говорим.

1. Джони Деп събира кукли Барби

Интересът на Джони започва, когато той играе с дъщеря си. Но след като момичето пораства и хобито ѝ спира, Деп не пожелава да се раздели с куклите, защото те са сантиментална част от живота му. Сега той има толкова много Барбита, че се нуждаят от отделно складово помещение.

ЗВЕЗДНИТЕ МАЙКИ, КОИТО СТОЯТ ЗАД УСПЕХА НА СИНОВЕТЕ СИ

2. Пенелопе Круз колекционира закачалки

Това може да има смисъл, като се има предвид, че Пенелопа е модна икона. Тя събира закачалки за палта и има над 500 модела, като няма нито една метална.

3. Кейти Пери събира кичури коса от други знаменитости

Веднъж Кейти Пери разкри, че пази коса на други известни личности, като Тейлър Суифт и Майли Сайръс. Тя ги държи в чантата си. Най-изненадващото е, че тя знае, че звучи страховито, но все още не може да се откаже.

4. Тейлър Суифт прави снежни глобуси

Тейлър Суифт обича да прави снежни глобуси с приятели. Интересен факт е, че тя е направила единия снежен глобус от видеоклипа си „Lover“.

5. Райън Гослинг обича да плете

Въпреки че Райън Гослинг е една от най-големите звезди, в свое интервю той описа идеалния си ден, който няма нищо общо с актьорството. Перфектният му ден включва много плетене.

6. Майк Тайсън посещава състезания за гълъби

Конкурсите за гълъби всъщност привличат повече хора, отколкото бихте могли да си представите. Майк Тайсън обича гълъби от дете и вече има над хиляда птици. Той казва, че гълъбите могат да ни научат много за нас самите.

7. Кендъл Дженър имитира птици

Може би това не е просто хоби, а талант в стила на Дисни. Кендъл Дженър е толкова невероятна в свиренето и издаването на птичи звуци, че бихте си помислили, че сте заобиколени от цяло ято.

8. Бионсе се занимава с пчеларство

Бионсе започнала да гледа пчели, за да използва меда за дъщеря си, която има лоши алергии. Скоро след това пчеларството се превърнало в хоби. Сега тя има около 80 000 пчели и 2 кошера.

9. Том Ханкс колекционира винтидж пишещи машини

Хобито на Том да събира стари пишещи машини е доста мило. Всъщност, той започва да ги събира още преди кариерата му да поеме нагоре. За него тези машини са правилната комбинация между инженерство и изкуство. В момента колекцията му възлиза на около 120 пишещи машини.

10. Клаудия Шифър събира насекоми

Когато си представим какво може да колекционира един известен модел, първо си мислим, че става въпрос за чанти, дрехи или аксесоари. Но това не важи за Клаудия, която събира насекоми и най-вече паяци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама