Звездните майки, които стоят зад успеха на някои известни мъже


Звездните майки, които стоят зад успеха на някои известни мъже
Снимка: Getty Images/Guliver

Майките играят огромна роля в живота на мъжете. Най-успешните хора като Илон Мъск и Стив Джобс никога не са се стеснявали да изкажат благодарност към скъпите жени в живота им, защото без тях вероятно всичко би било много различно. Ето кои са гордите майки, които имат особен принос към успеха на известните мъже.

1. Илон Мъск и Мей Мъск

Мей Мъск е майка на един от най-успешните мъже в днешно време, Илон Мъск. Тя казва, че когато е бил на 3 години, вече е знаела, че е гений. Единственото притеснение, което е имала, е дали синът ѝ ще използва таланта си, за да направи необикновени неща, които ще променят човечеството. И така, на 31 години Мей е самотна майка на 3 деца и нейният приоритет е да им даде възможност за добро бъдеще. Тя смело отваря собствен бизнес и работи на пълен работен ден.

Мей казва, че е научила децата си „да бъдат независими, честни, внимателни и да работят усърдно." Никога не е проверявала домашните им, защото това си е било тяхна отговорност, нито пък им е казвала какво да учат. Просто ги е оставила да следват интересите си.

ЗВЕЗДИТЕ, КОИТО ДОКАЗАХА, ЧЕ НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ МАЙКА

2. Марк Зукърбърг и Карън Кемпнер

Карън Кемпнер е майката на Марк. Тя е психиатър, който спира да практикува и се отдава на грижите за децата си, работейки като офис-мениджър от вкъщи.

Едуард Зукърбърг, бащата на Марк, споделя в интервю: „Съпругата ми е супер жена. Тя успя да работи и да бъде вкъщи. ”

Марк признава, че майка му го е отгледала и му е дала инструментите, за да успее: „Искам да кажа на света, че се гордея с майка си, независимо от всичко. Искам да го изкрещя от покрива. ”

3. Кристиано Роналдо и Мария Долорес дос Сантос Авейро

Кристиано Роналдо е роден в бедно семейство. Майка му Мария Долорес е готвачка в училище. Въпреки тежките времена, тя никога не се отделя от сина си и все още го подкрепя безусловно навсякъде.

Мария играе решаваща роля в живота на Роналдо. Когато момчето е само на 14 години, тя подкрепя решението му да напусне училище и да се съсредоточи само върху футбола. Мария вярва в него и сега той е един от най-добрите играчи в света. Двамата все още са изключително близки, а според различни източници силната им връзка е била причина за раздялата между футболиста и Ирина Шейх.

4. Киану Рийвс и Патриша Тейлър

Киану Рийвс и майка му Патриша Тейлър имат специална връзка. Когато се появиха на червения килим през 2020 година, те приличаха на приятели. Макар двамата да не се появяват особено често публично, повече от очевидно е, че Патриша играе огромна роля за успеха на сина си. В свое интервю Киану споделя, че на 15 я е попитал „Може ли да съм актьор?“ и тя му е казала „Прави каквото искаш, ако те прави щастлив“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама