Кога е най-добре да станете майка според зодията


Кога е най-добре да станете майка според зодията
Снимка: iStock/Guliver

През последните години много жени са по-склонни да мислят за кариера и чак тогава за деца. Астролозите съветват кога всъщност е най-добре да станете майка.

Овен

Семейното огнище играе важна роля. Ако успеете да почувствате стабилност, уважение и всичко е хармонично в семейството, тогава имате всичко нужно за раждането на дете. Жената Овен обаче често се отдава изцяло на работата, което се отразява на плановете ѝ за деца.

Телец

Като правило за Телеца много зависи от конкретната ситуация. Ако има силна любов, има и желание за деца. Трудно е да се говори за конкретно добро време.

НАЙ-ДОБРИТЕ МАЙКИ СА ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ

Близнаци

Силният брак за жените Близнаци е преди всичко за деца. За тях е важно не само желанието им да станат майки, но и желанието на любимия им човек да стане баща. Ако съдбата се намеси и обстоятелствата диктуват своето, тогава интересите на детето винаги се поставят на кантар.

Рак

Желанието да станеш майка може да се появи доста рано. Но не това е въпросът. Основното нещо за жената Рак е да знае, че има материална основа, за да даде на детето си добро бъдеще.

Лъв

Възможни са условия, при които жената Лъв може да отложи раждането на дете въпреки вътрешното си желание, което може да се появи още на 20-годишна възраст. И това не е изненадващо. Майчинският инстинкт е много развит у представителите на тази зодия.

Дева

Девата знае какво иска. Въпросът за майчинството не е изключение. Децата ѝ не могат да се превърнат в тежест. Тъй като е емоционална натура, тя може да си позволи да стане майка, ако желае, дори след 40 и повече от веднъж.

Везни

Типичните представители на знака помнят простата истина: животът е само един. Те често се ръководят от този лозунг. Радостта от майчинството е от особена ценност за Везните.

КАКВА МАЙКА СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Скорпион

Страхотни майки, които знаят как да се отдават на децата си. Това им позволява да вземат това решение независимо, окончателно и неотменимо. На каквато и възраст да е жената Скорпион, тя ще бъде добра майка, защото това е в природата ѝ.

Стрелец

Те обичат децата, често от детството си знаят, че искат голямо семейство. Семейните ценности се зачитат и ценят. Те могат да обърнат света, ако в тях се е родило желанието за майчинство.

Козирог

Във всяка възраст (навършването на пълнолетие е важен аспект) те са готови за деца. Характерът им позволява да се справят с всяка ситуация. Много често жената Козирог става многодетна майка.

Водолей

Жените Водолей се отличават с изключителна степен на отговорност по този въпрос. Колкото по-възрастни, толкова по-дълбоко жените Водолеи израстват в темата за майчинството. И това има редица предимства.

Риби

Понякога, въпреки че има силно желание за дете, забременяването може да отнеме повече време. Това не плаши жената Риби, тъй като подхожда търпеливо към всичко. И няма по-щастлива майка, когато чуе първия плач на дългоочакваното дете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама