4 звезди, които напълняха и спечелиха (СНИМКИ)


4 звезди, които напълняха и спечелиха (СНИМКИ)
Снимка: Getty/Guliver

По някаква причина обществото поставя голям акцент върху размера, въпреки че един и същ номер в различни магазини отговаря и на напълно различни мерки. Разбира се, движението за позитивност на тялото, #BeautyBeyondSize, проправи пътя на по-пълните жени, но докато те не спрат да бъдат наричани „смели“ заради факта, че обичат себе си, значи има още доста работа за обществото. Ето 4 звезди, които напълняха през последните години, но са по-щастливи от всякога!

1. Ейми Шумър

Актрисата няма нищо против да се шегува със своя размер, който служи като материал за много скици в шоуто й Inside Amy Schumer. Обаче веднъж, когато човек в Instagram критикува външния й вид, тя не си замълча и отговори: „Харесва ми как изглеждам. Това е моето тяло. Обичам го, защото е силно и здраво. "

7 ЗВЕЗДИ, ЗА КОИТО ВЪЗРАСТТА Е САМО ЦИФРА

2. Кели Кларксън

Известната певица премина през доста резки колебания в теглото през годините, но те по никакъв начин не повлияха нейната красота. Кели каза в свое интервю: „Никога не ми е пукало какво мислят хората. По-скоро ставаше дума за това дали съм щастлива, уверена и дали се чувствам добре. Това винаги е било водещото нещо. И още повече, имам семейство, така че не търся друго приемане. "

3. Бионсе

Бионсе се превърна в едно от най-големите вдъхновения за жените с извивки. През последните 10 години тя бавно, но сигурно качваше по някой и друг килограм, но това никога не е било повод за притеснение. „Ние, жените, не ценим себе си достатъчно. Особено младите хора, те не оценяват колко блестящи са телата ни."

4. Деми Ловато

Ловато се бори с хранителните разстройства близо десетилетие, но излезе победител. „Когато бях в Instagram, винаги се сравнявах с другите. Един ден си помислих, че някой трябва да покаже на феновете ми и на всички други момичета, че това, което виждат, не винаги е реално. Затова публикувах свои снимки без ретуш – за мен няма разлика в бедрата ми, все са си мои.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама