5 известни жени над 60 споделят как се справят с остаряването


5 известни жени над 60 споделят как се справят с остаряването
Снимка: Getty Images

Въпреки че остаряването често се свързва с по-малко енергия и избледняване на красотата, много известни жени говорят открито за техните златни години. Те вярват, че остаряването е напълно естествен процес и отказват да се борят срещу него. Вместо да се подлагат на скъпи пластични операции и да подмладяват лицата си, приемат с гордост бръчките си.

Джейми Лий Къртис

63-годишната актриса смята: "Остаряването е естествено, както мекотата и аромата на бебето. Стареенето е човешката еволюция в нейната най-чиста форма. Много е лесно да седиш и просто да гледаш как животът минава покрай теб. Станете и се раздвижете. Никога не можем да кажем, че сме направили достатъчно".

Хелън Мирън

Изглежда сякаш 76-годишната звезда става по-успешна с възрастта. Макар че актрисата признава, че от време на време си угажда с любимите си храни, тя се опитва да се храни здравословно през повечето време. "Аз сигурно съм най-големият почитател на фиш енд чипс, но това, което поставяте в тялото си, се отразява на начина, по който се чувствате, затова започнете от тук."

Шарън Стоун

64-годишната актриса се чувства също толкова красива на 60, колкото и на 20. "Толкова съм благодарна на тялото ми. Започнах да разбирам, че явно ще бъда по-скоро като европейските жени, които стават по-красиви с възрастта и смятат, че жените са по-красиви от момичетата, защото знаят повече за живота."

НАУЧЕТЕ ТУК КАКВИ ШОКИРАЩИ ПРИЗНАНИЯ НАПРАВИ СТОУН ПРЕДИ ВРЕМЕ

Джейн Сиймор

71-годишната Джейн Сиймор е доказателство, че възрастта е просто цифра. Актрисата признава, че спортува редовно и се храни здравословно, за да се поддържа здрава и във форма, но за нея най-важно е да се наслаждаваш на процеса. "Тренирам, но не прекалявам. Ям всичко, но в разумни количества. Нямам корекции по себе си. Сама се гримирам. Просто се грижа за кожата си и за себе си."

ВИЖТЕ ТУК КАК ИЗГЛЕЖДА ЗВЕЗДАТА ОТ "Д-Р КУИН ЛЕЧИТЕЛКАТА" ПО БАНСКИ

Опра Уинфри

Известната телевизионна водеща вярва, че най-важно е да бъдеш верен на себе си, за да може да се чувстваш добре на всяка възраст. "Разбира се, че искам да бъда силна и жизнена. Но знам със сигурност, че няма как да бъдете щастливи и да имате прекрасен живот, ако тръгнете по пътя на отричането. Трябва да се наслаждаването на всеки момент. И с благодарност да приемате възрастта си."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама