5 звезди и техните съвети как да преживеем раздяла


5 звезди и техните съвети как да преживеем раздяла
Снимка: Getty Images

Няма правилен начин да продължим напред след раздяла, тъй като процесът на съвземане е различен за всеки. Всяко разбито сърце изисква комбинация от време, емоционална подкрепа и грижа и това може да бъде предизвикателен процес. За щастие, няколко знаменитости споделиха личните си прозрения относно собственото им пътуване след раздяла и техните съвети могат да осигурят ценни насоки за онези, които преминават през подобно преживяване.

Дженифър Анистън: Светът има нужда от повече смях

1.Тейлър Суифт - Вървете със собствено темпо

Суифт разкри как е преживяла болезнена раздяла и как в крайна сметка е продължила напред. Нейният съвет е едновременно конкретен и относим. Според Суифт всяка раздяла е уникална и различна. Времето сякаш минава по различен начин и болката е психическа, физическа и емоционална. Разбитото сърце поглъща всичко и нищо не може да отвлече вниманието от него.

Въпреки това, с течение на времето и формирането на нови навици, човек свиква да няма постоянното присъствие на бившия в живота си. Човек заменя старите навици с нови, като изпращане на съобщения с приятели в групов чат, планиране на забавни вечери и излизане с приятелки.

2. Дженифър Лопес - Разберете собствената си стойност

Дженифър Лопес веднъж сподели най-важния урок, който е научила от предишните си връзки. Тя подчерта колко е важно човек да обича себе си. „Първо трябва да обичаш себе си. Трябва да си добре сам, преди да си добре с някой друг. Всеки човек трябва да признае собствената си стойност, какво може да даде в една връзка, преди да може да изгради здрава и пълноценна връзка.“

3. Селена Гомес – Намерете си добра компания

Селена Гомес и Тейлър Суифт разчитат една на друга за подкрепа. В интервю Гомес обясни, че си разменят овластяващи песни за силни жени.

4. Кейти Пери - Не изпращайте съобщения на бившия си

Кейти Пери сподели, че въздържането от изпращане на определени съобщения я е спасявало много пъти. Певицата съветва да направите крачка назад и да не реагирате импулсивно. Пери каза: „Това е като урок по самоконтрол. Харесва ми да рисувам и след това да спя, защото за мен емоциите ми се засилват много вечер и когато стане сутрин си казвам „О, толкова се радвам, че не го направих“.“

5. Майли Сайръс - Вярвайте, че нещата ще се оправят

Майли Сайръс обсъди своята гледна точка, черпейки от собствения си опит с Лиъм Хемсуърт. Според Сайръс връзката може да попречи на хората да станат независими и да реализират напълно собствения си потенциал. Тя обаче подчерта, че се доверява на инстинктите си и вярва, че е на прав път, независимо от резултата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама