Меган Фокс се е разделила с Machine Gun Kelly? (СНИМКА)


Меган Фокс се е разделила с Machine Gun Kelly? (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Меган Фокс намекна, че се е разделила със своя годеник Machine Gun Kelly, изтривайки всички следи от него от стената си в Instagram и споделяйки загадъчен надпис в събота вечер.

36-годишната актриса, която има връзка с 32-годишния рапър от юни 2020, публикува видео, в което гори писмо в огън. Освен това, Меган качи доста интересна поредица от огледални селфита, на които показа голям бюст в изрязан черен топ и екстравагантни панталони.

Вижте още: 6 звезди, които напълняха, но не им пука (СНИМКИ)

Брюнетката написа: „Мога да усетя нечестността/ всичко е в дъха ти“, което е текст от песента на Бионсе от 2016, “Pray you catch me”, посветена на изневерите на Джей Зи.

Нейните последователи веднага започнаха да коментират, като повечето забелязаха, че Меган следва само трима души в Instagram, като най-новият е Еминем. Звездата от „Трансформърс“ работи с рапъра през 2010 , когато участва в музикалния видеоклип към неговия сингъл „Love The Way You Lie“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама