6 известни булки, които казаха “НЕ” на бялата рокля


6 известни булки, които казаха “НЕ” на бялата рокля
Снимка: Instagram

Булка, облечена в бяла рокля с прилепнал корсаж и обемна пола, е може би първото нещо, за което много от нас се сещат, когато чуят думата „сватба“. Но не всички булки мечтаят да носят традиционни сватбени рокли. Някои дами прескачат границите на сватбената мода и избират ярки цветове и рисковани кройки за големия си ден.

6 ЗВЕЗДИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ СА СТРАДАЛИ ОТ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Емили Ратайковски

Емили Ратайковски реши да заложи на нетрадиционно булчинско облекло - костюм в цвят горчица, в комбинация с черна шапка и малък воал.

Кристен Бел

Кристен Бел отиде още по-далеч и пропусна както роклята, така и белия цвят на сватбата си с Дакс Шепърд. За големия ден тя избра черна блуза, черни панталони и масивно колие.

Клои Севини

Когато актрисата сподели снимка от тайната си сватба, тя изуми феновете си с нестандартен избор на рокля. За сватбената си церемония булката бе избрала доста изчистена черна рокля и бял воал.

Лили Алън

Сватбената рокля на Лили Алън със сигурност събра много овации. Късата двуредна рокля с големи черни копчета изглеждаше като тоалет, излязъл от 50-те или 60-те години.

Оливия Палермо

На пръв поглед изглежда като рокля, но това, което Оливия Палермо носи на големия си ден, всъщност е пуловер от кашмир и копринени къси панталони с тюлена пола отгоре. Токчетата в турско синьо бяха акцентът на тоалета!

Ема Томпсън

Ема Томпсън също е избрала цветна рокля за сватбата си през далечната 1989 година. Нейният смел многоцветен тоалет се е състоял от къса рокля с флорални и геометрични шарки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама