6 звезди, за които не знаете, че са страдали от тежки заболявания


6 звезди, за които не знаете, че са страдали от тежки заболявания
Снимка: Getty Images/Guliver

Животът на звездите винаги е изглеждал много “лачен”. Живеят в имения за милиони, не мислят за сметки, могат да си позволят всичко, което си пожелаят. Единственото нещо обаче, което никой не може да си купи, е здравето. А някои от любимите ни звезди дълго време са се борили, за да се сдобият именно с него - без значение физическо или психическо. Ето няколко знаменитости, които са страдали от тежки заболявания.

Бела Хадид

През 2015 година Бела Хадид, заедно с майка си и брат си, е диагностицирана с лаймска болест. Симптомите са най-различни, включително главоболие, мускулни болки, слабост, повишена температура, умора, а най-тежките последици, до които може да се стигне, са парализа, безсъние и депресия. Бела преминава през трудна и дълга терапия от антибиотици, като през месеците на лечение дори не може да работи.

5 РОДИТЕЛСКИ ТРИКА, НАЗАЕМ ОТ ХОЛИВУДСКИТЕ ЗВЕЗДИ

Лейди Гага

През 2017 г. Лейди Гага разкри за своята фибромиалгия. От рядкото заболяване страдат 4% от хората по света, а симптомите са мускулни болки в цялото тяло, загуба на памет, проблеми със съня.

„Искам да помогна за повишаване на осведомеността и да свържа хората, които имат фибромиалгия. Всички можем да споделим какво помага и какво боли, за да можем да си помагаме “, написа певицата на страницата си в Twitter.

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян е човек, който е свикнал да получава всичко на готово и да печели състояния, дори докато спи. Но най-добрият подарък, който някога е получавала, е за Коледа 2017 година, когато тя победи псориазиса, с който се бори агресивно от много години. Ким неведнъж е споделяла, че спазва специална диета, ежедневно използва крем с кортизон и в периоди на стрес преминава през курс на инжекции.

Селена Гомес

През 2015 година певицата беше диагностицирана с лупус – автоимунно заболяване, което започва с обрив, умора и болки в ставите. След курс на химиотерапия състоянието ѝ се подобри, но настъпиха някои усложнения и се наложи бъбречна трансплантация. През 2017 година нейната приятелка Франсия Раиса даде бъбрека си на Селена.

Сиа

Животът на Сиа винаги е бил потулен в мистерия. Ясно е обаче, че след като се мести в Лондон заради музикалната си кариера, Сия е изправена пред тежък удар от съдбата - приятелят ѝ загива в катастрофа. Приблизително по същото време тя е диагностицирана с болест на Грейвс, която се характеризира с мускулна слабост, раздразнителност и летаргия. Заради лошото ѝ състояние тя дори отменя много концерти.

Джиджи Хадид

„През последните няколко години бях правилно лекувана, за да помогна на симптоми, включително силна умора, проблеми с метаболизма и способността на тялото ми да задържа топлина. Няма да обяснявам по-нататък начина, по който изглежда тялото ми, както всеки човек с тяло, което не отговаря на очакванията ви за „красота“, не би трябвало да прави “, написа моделът в своя Twitter акаунт.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама