Знаменитости, спасили човешки животи


Знаменитости, спасили човешки животи
Снимка: Getty Images

Свикнали сме с факта, че някои от следните холивудски знаменитости са супергерои на екрана, но се оказва, че са такива и в реалния живот. Ето постъпките на някои от тях, оказали се решаващи за спасяването на хора, изпаднали в беда.

Леонардо Ди Каприо

На 30 декември 2019 г. Ди Каприо пътува на борда на яхта, когато забелязва безпомощен човек в океана. Оказва се, че това е французин, паднал зад борда на круизен кораб преди 11 часа близо до остров Сейнт Бартс. Актьорът веднага се погрижил пострадалият да се качи на борда и да му бъде оказа медицинска помощ.

Дани Трехо

На 7 август 2019 г. актьорът с прякор "Мачете" спасява бебе, заклещено в детско столче на преобърнато превозно средство в Лос Анджелис. С помощта на друг случаен свидетел на катастрофата Трехо успял да извади бебето невредимо от горящия автомобил.

ЗВЕЗДИ, РОДИЛИ СЛЕД 40

Кейт Уинслет

Уинслет била на почивка в имението на Карибите на своя приятел сър Ричард Брансън по време на урагана "Ирен" през 2011 г. След като гръм удря къщата и предизвиква пожар, тя пренесла на ръце 90-годишната майка на Брансън на безопасно място.

Харисън Форд

Актьорът е бил герой неведнъж извън киносценариите. През 2017 г. той спасява тежко ранена жена от автомобилна катастрофа. През 2001 г. използва пилотските си умения, за да проследи 13-годишен бойскаут, който се изгубил в Националния парк Йелоустоун. Година по -рано спасява живота на двама туристи, страдащи от височинна болест в Уайоминг.

Том Круз

Наистина не би трябвало да е изненада, че Том Круз е герой както на екрана, така и извън него. Когато през 1996 година става свидетел на пътен инцидент, в който шофьор блъска пешеходец и бяга, оставяйки го в безпомощно състояние, актьорът откарва човека в болница и плаща сметката за лечение.

5 ЗВЕЗДНИ ДВОЙКИ, КОИТО СА СЕ ЗАПОЗНАЛИ ОНЛАЙН

Деми Мур

През 2009 г. звездата се свързва с полицията, след като фен й изпраща отчаяно суицидно съобщение в Twitter. Полицаите успяват да локализират мястото на подателя и спасяват тийнейджърка в тежка депресия.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама