5 звездни двойки, които са се запознали онлайн


5 звездни двойки, които са се запознали онлайн
Снимка: Getty Images/Guliver

В днешно време над 4 милиарда души използват социални медии. Докато прекарваме времето си в скролване, търсене и сърфиране, преживяваме все по-малко офлайн емоции в любовен план. Което води до други данни - почти 8 милиона души използват онлайн приложения за запознанства, надявайки се да намерят истинската любов. Мислите си, че е невъзможно да я намерите онлайн? Помислете пак. Някои от любимите ни знаменитости са срещнали своите половинки именно по този начин. Ето за кои говорим.

ИЗВЕСТНИ МЪЖЕ С ДОБРИ СЪРЦА

1. Приянка Чопра и Ник Джонас

През 2018 Ник Джонас и Приянка Чопра си казаха заветното “Да” на две сватбени церемонии - западна и традиционна индуска. Забележително е, че романсът, довел до тази голяма любов, започва с лично съобщение от Джонас към Приянка в Twitter. „Няколко общи приятели ми казаха, че трябва да се срещнем“ е написал той, а останалото е история.

2. Джо Джонас и Софи Търнър

Другият брат на Джонас, Джо, също е намерил своята голяма любов онлайн. Той и съпругата му, звездата от „Игра на тронове“, Софи Търнър, се сгодиха през 2017 година. Но преди дори да се срещнат, общи приятели са се опитвали да ги сватосат дълго време, но нищо не се получавало. Докато в един прекрасен ден двамата не се последвали взаимно в Instagram.

3. Сара Полсън и Холанд Тейлър

По време на интервюто си в шоуто, Watch what Happens Live, Сара Полсън сподели, че началото на връзката им с Холанд Тейлър стои „случка в Twitter“. Оказва се, че Тейлър е тази, която е поела инициативата да пише на Полсън и е започнала романса.

4. Дуа Липа и Анвар Хадид

През май 2020 миналата година певицата и модел Дуа Липа заяви в интервю за Watch What Happens Live, че самата тя е “свалила” гаджето си, Анвар, който е брат на Бела и Джиджи Хадид.

5. Джоел Домет и Хана Купър

Джоел Домет, известен английски комик и актьор, се е запознал със съпругата си Хана Купър онлайн. Домет споделя „Срещнахме се в тази глупава социална платформа Instagram. Изпрати ми съобщение, съдържащо емотикони със сърце и котешки очи. Никога няма да се уморя да казвам на хората, че тя ми е изпратила съобщение първо.“ Двамата се женят през 2019 година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама