5 родителски трика, назаем от холивудските звезди


5 родителски трика, назаем от холивудските звезди
Снимка: Getty Images/Guliver

Въпреки че са богати, способни и истински медийни магнати, тези известни родители се сблъскват със същите ежедневни семейни борби, както всички ние. От убеждаването на децата да ядат повече зеленчуци, до справянето с мръсни памперси и детски истерии, родителите се нуждаят от цялата помощ, която могат да получат, за да направят живота си малко по-лесен. За щастие, много известни родители измислиха наистина креативни трикове за това как да се справят с върховете и спадовете при отглеждането на деца.

7 ЗНАКА, ЧЕ МОЖЕ БИ СТЕ ТОКСИЧЕН РОДИТЕЛ

1. Марк Цукърбърг

Основателят на Facebook и баща на 2 дъщери се хвалеше, че може да постави рекорд по смяна на мръсни памперси. „Аз съм конкурентен човек, отделям време да подобрявам уменията си и стигнах до 20 секунди за смяна на памперс. Тайната ми е, че плъзгам чистата пелена под старата.“ казва той.

2. Блейк Лайвли

Звездата на Gossip Girl и майка на 3 малки деца вярва, че когато става въпрос за родителство, комуникацията е от ключово значение. „Мисля, че би било най-великото нещо в света, ако имате кутия за оплаквания в дома си. Децата могат да оставят коментари какво бихте могли да направите по-добре или какво биха искали да се промени в поведението на братята и сестрите им. Точно както оставяте коментари и препоръки в ресторант.“.

3. Хилари Дъф

Хилари Дъф наскоро роди третото си дете и като опитна майка, тя сподели някои родителски трикове, които работят за нея. Например, винаги когато пътувате с децата си, носете допълнителни дрехи не само за тях, но и за себе си, за да сте подготвени за поливане със сок, сополи, лиги или просто авария при смяната на памперс.

4. Сара Мишел Гелар

Звездата от „Бъфи, убийцата на вампири”, е известна със своята спестовност. И не е изненадващо, че тя иска да научи децата си да ценят парите. „Дъщеря ми напоследък ме молеше за чаша мляко и не го пиеше. Затова ѝ казах, че всеки път, когато ми поиска чаша мляко и не го изпие, ще вадя по няколко долара от касичката ѝ.”

5. Кристен Бел

Звездата от „Вероника Марс” и майка на 2 дъщери сподели блестящ родителски трик за това как да предпазите децата си, когато слизат от колата. Тя им казва "Ръцете на кръга!" (кръгът е капачката за бензина). Тази фраза предпазва мъниците от всякакъв предстоящ трафик, докато разтоварвате багажника.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама