6 известни дами, предложили брак на своите партньори


6 известни дами, предложили брак на своите партньори
Снимка: Getty Images/Guliver

Ако се чудите какъв подарък да подарите на гаджето си и като се цяло се възприемате като смела личност, можете да организирате голяма изненада тип предложение за брак. Някои знаменитости са направили именно това и не съжаляват за избора си. И тъй като уважаваме жените, които вземат житейски решения въз основа на собствените си чувства, днес ще ви представим 6 дами, които са били достатъчно смели да предложат брак на своите половинки.

1. Пинк и Кери Харт

По време на шампионата по мотокрос през 2005 година Пинк написа на питборд: „Ще се омъжиш ли за мен?“ Харт не отговори и продължи да шофира. Тогава певицата извади още един питборд със „Сериозна съм!“ Кери излезе от пистата и се отправи към Пинк, за да приеме предложението ѝ.

РАЙЪН РЕЙНОЛДС РАЗКРИ ТАЙНАТА НА ЩАСТЛИВИЯ БРАК

2. Кристен Бел и Дакс Шепърд

Начинът, по който Кристен Бел предложи брак на Дакс Шепърд, беше романтичен, изобретателен и много модерен. Тя го направи само в Twitter: „@daxshepard1 ще се омъжиш ли за мен?“ Отговорът му беше абсолютно положителен.

3. Бритни Спиърс и Кевин Федърлайн

Предложението било отправено от Бритни през 2004 година, по време на полет от Ирландия до Ню Йорк. Кевин е бил много много изненадан и импулсивно казал „не”, но след няколко минути я попитал.

4. Даян фон Фюрстенберг и Бари Дилър

Модната дизайнерка Даян фон Фюрстенберг и Бари Дилър имали връзка дълго време, но предложението така и не идвало. Тогава на нея ѝ хрумнала страхотна идея: „Една година не знаех какво да му подаря за рождения ден, обадих му се и казах: „Знаеш ли, ако искаш, за рождения ти ден ще се оженя за теб“. Седмица по-късно те се женят и Бари ѝ подарява 26 халки - за всичките 26 години, през които не са били женени.

5. Дженифър Хъдсън и Дейвид Отунга

5 месеца след като Дейвид Отунга предложи брак на Дженифър Хъдсън на 27-ия ѝ рожден ден, тя направи специален подарък на бъдещия си съпруг. Дженифър организира контра предложение за рождения ден на Отунга с 5-каратов годежен пръстен за него.

6. Елизабет Тейлър и Майкъл Уайлдинг

Елизабет Тейлър е имала 7 съпрузи, но е предложила само на един. Става дума за актьора Майкъл Уайлдинг. По-късно двамата се радват на 2 деца, но в крайна сметка се развеждат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама