6 строги звезди и странните правила, които налагат на децата си


6 строги звезди и странните правила, които налагат на децата си
Снимка: Getty Images

Все си мислим, че холивудските родители разчитат предимно на детегледачки, а децата им са презадоволени и разглезени. Това може да е вярно до някаква степен, но не важи за всички известни майки и татковци. Дори напротив, някои от тях са наистина строги родители и налагат доста интересни забрани. Ето за кои говорим.

5 СИЛНИ ЗВЕЗДИ, КОИТО ПОБЕДИХА РАКА НА ГЪРДАТА

Кристен Бел

Чаровната блондинка изглежда мила и забавна.Надали ще мислите така обаче, след като разберете, че на детето ѝ е забранено да става от леглото си вечер. „Сменихме бравата, така че да може да се заключва отвън. Понякога стоя пред вратата и ѝ казвам: Обичам те, Делта, ще говоря с теб на сутринта, но сега е време за сън."

Анджелина Джоли

Красавицата забранява ходенето на училище и всичките ѝ деца са обучавани вкъщи, докато пътуват с известната си майка от един град в друг. Всъщност, те нямат ни най-малка представа как функционира традиционната образователна система.

Мадона

Мадона прибягва до нетрадиционни методи, що се отнася до подреждането. Ако в стаята на Лурдес е пълна бъркотия, Мадона просто ѝ прибира всички дрехи и я оставя само с един чифт за неопределен период от време.

Сара Джесика Паркър

Любимката ни от „Сексът и градът” явно много държи на очното здраве. Тя не позволява на децата си да мигат твърде често (това са част и от инструкциите към детегледачката) и редовно им слага капки за хидратация на очната лигавица.

Гуинтет Полтроу

Шоколадче тук,близалка там – да, но не и в дома на Гуинет. Актрисата забранява консумацията на въглехидрати. Всичките ѝ домашно приготвени ястия са 100% безглутенови, а на децата им е забранено да ядат паста, хляб или каквото и да е нишесте.

Мила Кунис

Мила и Аштън обичат да държат децата си в неведение относно финансовото състояние на семейството. Те казват на децата си, че са бедни, а за да подкрепят теорията си, са отменили подаряването на всякакви коледни подаръци, докато децата не навършат поне 15 години. Като се има предвид, че Уайът Изабел е на 5, а Портър Дмитрий на 3, очакват ги доста Коледи без подаръци!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама