6 звезди, които имат нестандартни таланти


6 звезди, които имат нестандартни таланти
Снимка: Getty Images/Guliver

Повечето от нас биха искали да имат тайна суперсила или по-специално умение. Има причина филмите за супергерои да се котират толкова добре - позволяват ни да летим на крилете на фантазията. Въпреки че не могат да стопят стомана с поглед или да контролират времето, някои звезди притежават скрити таланти, които са доста интересни.

АКТЬОРИТЕ, КОИТО СА ЛЪГАЛИ, ЗА ДА ПОЛУЧАТ РОЛЯ

1. Меган Маркъл има страхотни калиграфски умения

Меган Маркъл има зашеметяващи умения по калиграфия и определено ѝ влязоха в полза, когато стана херцогиня. В свое интервю Маркъл каза:

„Отидох в католическо девическо училище на 6 години, където децата имаха час по ръкописен текст. Винаги съм имала склонност да свалям курсивът доста добре. Направих калиграфия за сватбените покани на Робин Тик и Пола Патън. Правех и кореспонденцията на Dolce & Gabbana, когато изпращаха празнични картички на клиентите си."

2. Сюзън Сарандън е шампионка по тенис на маса

И не само това - тя също така е съосновател на верига от пинг-понг клубове SPiN, създадени през 2009, където можете да играете, да се събирате с приятели и да общувате. А носителката на Оскар определено обича тази игра.

„Харесва ми цялата идея, че играта пресича всички полови и възрастови бариери. Малки момичета могат да бият мускулести 35-годишни мъже. Имаме членове, които са наистина, наистина добри, и те са и на 80, и на 7."

3. Кийра Найтли може да свири със зъбите си

Кийра Найтли е участвала в различни роли - от исторически филми до модерни романтични комедии. Под целия този актьорски талант се крие необичайно умение, което тя разкри по време на “Шоуто на Греъм Нортън”. Докато други знаменитости могат да свирят на инструменти като китара, цигулка или дори хармоника, Найтли може да свири със зъби, използвайки ноктите на ръцете си.

4. Пиърс Броснан рисува и може да гълта огън

Бившият Джеймс Бонд, Пиърс Броснан, изглежда има много скрити таланти. Той е запален художник и една от картините му на Боб Дилън беше продадена на благотворителен търг за невероятните 1,4 милиона долара.

А преди много време Броснан също показа уменията си да яде огън в “The Muppet Show”. Тъй като това “хоби” го е оставяло с мехури в устата, той е решил да се концентрира върху платното.

5. Анджелина Джоли е майстор по хвърляне на ножове

Всички знаем за хуманитарните каузи на Анджелина Джоли, но с изненада научихме, че актрисата е запленена от остриетата още от ранна детска възраст. Обсесията си с хладни оръжия тя успява да развие на снимачната площадка на Лара Крофт - Tomb Raider.

6. Нийл Патрик Харис прави фокуси

Нийл Патрик Харис е най-известен с дългогодишната си роля в телевизионния сериал “Как се запознах с майка ви”. Лека-полека магията се превръща в негова страст. В “Шоуто на Елън” с Елън Дедженеръс той показа своя талант и сподели:

„Обичам магията, защото тя дава възможност да се направи нещо, което хората смятат за отвъдно, нещо, което обикновено не виждат или не могат нормално да разберат в собствения си живот“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама