Актьорите, които са лъгали, за да получат роля


Актьорите, които са лъгали, за да получат роля
Снимка: Getty Images/Guliver

Когато кандидатстваме за работа, винаги се опитваме да представим най-добрата си страна. Някои дори преувеличат уменията в автобиографиите си, за да изпреварят конкуренцията. И Холивуд не е изключение. Има няколко актьора, които толкова много са искали ролята, за която са кандидатствали, че са използвали малки бели лъжи на кастингите. Ето кои.

1. Мила Кунис излъгала, че е на 18 години за "That 70’s Show"

В интервю с Джей Лено, Кунис разкри хитрите си начини за успех, които е използвала някога. Освен че е използвала фалшива самоличност, Мила все още е била в 9-ти клас, когато е избрана за Джаки Бъркхарт за въпросната продукция. По-късно разбрали, че далеч не е на 18, но не е имала сериозни проблеми.

2. Клои Грейс Мориц подвела Мартин Скорсезе, че е британка, за да получи роля в "Hugo"

Нормално е актьорите да сменят акценти, когато играят роля. Но когато Мориц се явила на прослушване за британската героиня Изабел, тя отишла малко по-далеч, преструвайки се, че всъщност е англичанка. В действителност е родена в Атланта, Джорджия, но вече била паднала в заешката дупка на измисления си британски живот, като твърдяла, че родителите ѝ са коневъди (въпреки че тя не знае нищо за конете).

3. Лиъм Хемсуърт разкрасил своите волейболни умения, докато снимал "The Last Song"

Хемсуърт срещнал бившата си съпруга Майли Сайръс на снимачната площадка на "The Last Song", където изиграл своя герой – опитен плажен волейболист на име Уил Блейкли. Когато продуцентският екип попита Хемсуърт дали знае как се играе волейбол, той излъгал и казал: "Да, няма проблем".

Измислицата в крайна сметка го настигнала, когато снимали волейболните сцени. Той си спомня, че се уплашил и поискал двойник, но не успели да намерят никой със същото телосложение като него.

4. Ан Хатауей блъфирала за своите "добри" умения по езда на кастинга за филма "Brokeback Mountain"

Няма начин каубойски филм да не включва сцени с коне. Така че режисьорът Анг Лий, носител на 3 награди "Оскар", попитал Хатауей по време на нейното прослушване дали може да язди. Актрисата си спомнила съвета на родителите си: "Кажи да. Можеш да научиш всичко за 2 седмици, ако си достатъчно мотивирана". Хатауей получила ролята и се научила как да язди кон.

5. Робърт Патинсън използвал класическия "спешен случай в семейството", за да отиде на прослушване за "Батман"

Патинсън снимал "Tenet" с наградения режисьор Кристофър Нолан, когато се явил на прослушване за "Батман". Продуцентите на филма помолили Патинсън да мълчи за проекта, така че за той казал на Нолан, че има "спешен случай в семейството".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама