Зеленски благодари на Мила Кунис и Аштън Кътчър за помощта им за Украйна


Зеленски благодари на Мила Кунис и Аштън Кътчър за помощта им за Украйна
Снимка: Getty Images

Украинският президент Володимир Зеленски похвали Мила Кунис и Аштън Кътчър за събирането на над 32 млн. долара в помощ на бежанците, бягащи от страната заради продължаващата война.

44-годишният бивш актьор е провел видео разговор със звездното семейство в неделя, за да обсъдят тяхната работа, докато броят на хората, напускащи Украйна, надхвърли 3,2 милиона.

Кътчър и 38-годишната актриса, родена в украинския град Черневци, стартираха на 3 март кампания на GoFundMe, "Stand With Ukraine", с цел да съберат 30 милиона долара за Flexport.org и Airbnb.org - "две организации, които активно работят на място, предоставяйки незабавна помощ на тези, които най-много се нуждаят от това".

Днес Зеленски каза в официално изявление, че Аштън и Мила са "звездна двойка, която искрено вярва в нас, в нашата победа и бъдеще".

"Те помагат на вътрешно разселените бежанци чрез набиране на средства. И двамата вече са събрали близо 35 милиона долара. Благодарих им от името на нашия народ, от името на всички нас. Това е добър резултат за една двойка наши приятели от Америка. Ние работим, за да направим целия свят наши приятели", сподели украинският президент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама