6 звезди, които смело говорят ПРОТИВ бюти стандартите на Холивуд


6 звезди, които смело говорят ПРОТИВ бюти стандартите на Холивуд
Снимка: Getty Images

Жените са склонни да сравняват телата си с тези на звезди, инфлуенсъри и дори приятелки на сходна възраст. Нашето възприятие за красота наистина е силно оформено от това, което виждаме в Холивуд и в социалните медии. За щастие, има много знаменитости, които използват своето влияние и платформи, за да говорят против невъзможните стандарти за тяло. Ето кои са те.

1. Кортни Кардашиян

Феновете на риалити звездата усилено коментират скорошното ѝ напълняване, а майката на 3 деца без притеснение разказа, че лечението ѝ с ин-витро оплождане (IVF) е виновно за качването на килограми.

Кардашиян добави, че гледането на стари снимки със слабо тяло я накарало да настръхне: „Когато съм супер слаба, просто не съм щастлива.“ Сега тя има своя подкрепящ съпруг, Травис Баркър, който да ѝ помогне да преодолее проблемите с тялото си.

2. Чанинг Тейтъм

Изненадващо, Чанинг Тейтъм призна, че неговото филмово тяло не е нещо, което хората трябва да се стремят да имат. „Трябва да гладувате. Не мисля, че когато сте толкова слаби, всъщност е здравословно“, каза той в Шоуто на Кели Кларксън. И когато водещата му показа снимка на стегнатите му коремни мускули, Тейтъм се пошегува, че това е причината, поради която не иска да прави трето филмово продължение - “защото трябва да изглежда така“.

3. Тейлър Суифт

В документалния си филм „Мис Американа“, певицата, носителка на Грами и Еми, каза, че злобните коментари за фигурата ѝ са отключили хранително разстройство. „Когато видя моя снимка, на която имам чувството, че коремът ми е твърде голям, или някой каже, че изглеждам бременна, това ме кара да гладувам малко - просто спирам да ям. Защото жените се държат за такъв абсурден стандарт за красота. Виждаме толкова много перфектни снимки в социалните медии - това ни кара да се чувстваме като по-малко или не това, което трябва да бъдем“, обясни Тейлър.

4. Клои Грейс Морец

Тялото на актрисата стана обект на много шеги през 2016 и инцидентът се отрази на психичното ѝ здраве. „Просто си спомням, че седях там и си мислех, че тялото ми се използва като някакъв страшен майтап и това е нещо, което не мога да променя.“ Тя потънала в депресия и доста време не излизала от вкъщи. Тя каза: „Понякога трябва да се бориш и да работиш за неща и в същото време да бъдеш щастлив с това, което си.“

5. Хилари Дъф

Певицата и актриса гордо показа своето „майчино тяло“ в Instagram. Тя каза: „Тялото ми е здраво и ме отвежда там, където трябва“ и помоли другите дами да спрат да си губят времето, мечтаейки да бъдат различни и перфектни. Дъф добави, че е спокойна с промените, които се случват с тялото ѝ, след като родила 3-те си красиви деца.

6. Крис Прат

Когато за първи път се опитал да отслабне, актьорът спрял да яде, но осъзнал, че това не е дългосрочно решение. Когато се подготвял за ролята на военноморски тюлен, той тренирал прекомерно и в крайна сметка „разкъсвал тялото си“. Но въпреки цялата му упорита работа, за да изглежда добре, хората все още намирали неща, които да обсъждат в неговата физика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама