6 звезди, за които не сте подозирали, че са били стриптийзьори


6 звезди, за които не сте подозирали, че са били стриптийзьори
Снимка: Getty Images

Познаваме ги с успехите им в киното и музиката, но преди да пробият в шоубизнеса, на много звезди им се е налагало да вършат далеч по-различни неща, за да припечелят. Някои от тях дори са изкарвали прехраната си като екзотични танцьори в дискотеки. Ето кои са знаменитостите, които някога са работили като стриптийзьори.

Лейди Гага

Певицата учила в университет, но го напуснала, за да преследва музикална кариера. Нещата обаче не се случили веднага и се наложило през деня да работи като сервитьорка, а през нощта - като стриптийзьорка.

Чанинг Тейтъм

Известният филм "Magic Mike", в който участва Тейтъм, е донякъде базиран на неговия личен опит като стриптийзьор. Актьорът е споделял в интервюта, че не се срамува от предишната си работа, но и не му липсва.

Карди Би

Рапърката многократно е споделяла, че се е издържала чрез стриптийз и това ѝ е помогнало да спечели парите, нужни за старта на музикалната ѝ кариера.

Кортни Лав

Преди да се омъжи за Кърт Кобейн, певицата и актриса най-редовно е разхвърляла дрехи по клубовете.

Хавиер Бардем

Испанският актьор е бил стиптийзьор за кратко, макар и на шега. Когато бил на 20 години, празнувал с приятели годеж. Като майтап изскочил от тортата, а управителят на заведението го помолил да повтори шоуто в петък. Той се съгласил, понеже имал нужда от парите, а пък и бил подпийнал. 

Крис Прат

Днес актьорът от "Джурасик свят" и "Отмъстителите" изкарва милиони, но като млад му се налагало да се захваща с различни професии, за да изкарва пари. Сред тях била и тази на стриптийзьор, макар че я вършил за доста кратко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама