Помните ли "Грозната Бети"? Вижте актьорите днес (СНИМКИ)


Помните ли "Грозната Бети"? Вижте актьорите днес (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Въпреки че премиерата на „Грозната Бети“ беше през далечната 2006 година, сериалът все още има куп фенове благодарение на своите емблематични герои и весели, но същевременно искрени сюжетни линии.

За тези, които се нуждаят от бърза освежителна информация, комедийно-драматичната поредица се върти около Бети Суарес - малко наивна мексиканка с обективно лошо чувство за стил, която намира работа в престижно модно списание.

Разбира се, никоя редакция от 2000-те не може да мине без клюки, драма, висша мода и удари в гърба. И публиката обожаваше сюжета! А ето и какво се случва с героите днес.

Ерик Мабиус (Даниел Мийд)

Ерик Мабиус играе Даниел Мийд, главният редактор на MODE и шеф на Бети, който „наследява“ позицията, защото баща му е издател на списанието. След края на сериала през 2010 Мабиус продължава да се снима в телевизионни сериали като Scandal, Blue Bloods и Chicago Fire, както и в някои филми на Hallmark. Той има две деца със съпругата си Айви Шърман.

Ана Ортис (Хилда Суарес)

Ана Ортиз изигра суетната по-голяма сестра на Бети. След края шоуто тя поема редица други роли – в „Подли камериерки“, „С любов, Виктор“ и други. А от нейния Instagram, става ясно, че Ортис все още поддържа връзка с Америка Ферера и Марк Инделикато.

Америка Ферера (Бети Суарес)

Америка Ферера, разбира се, е най-голямата звезда в „Грозната Бети“. В резултат на работата си по сериала, Америка стана първата латиноамериканка, спечелила наградата за главна актриса на наградите Еми. Ферера е омъжена за Райън Пиърс Уилямс, с когото имат син Себастиан и дъщеря Лусия.

Марк Инделикато (Джъстин Суарес)

Джъстин беше основен фаворит в сериала – най-популярният и най-забавен племенник на Бети. Това несъмнено е ролята, с която Марк Инделикато е най-известен, тъй като скоро след края на шоуто, той решава да си вземе почивка от актьорството, за да учи в Нюйоркския университет.

Ванеса Уилямс (Вилхелмина Слейтър)

Наред с Америка Ферера, Ванеса Уилямс беше следващата най-голяма звезда, но разбира се, тя вече беше доста известна преди шоуто. Първоначално тя получи признание като първата афро-американска жена, окичила се с титлата Мис Америка през 80-те години. След това тя се насочва към моделирането, пеенето и актьорството.

Майкъл Ури (Марк Сейнт Джеймс)

Марк Сейнт Джеймс беше асистентът, който всички бихме искали да имаме в офиса. В „Шоуто на Дрю Баримор“ актьорът Майкъл Ури каза, че химията на екрана с колежката му Ванеса Уилямс му е отредила постоянно място в „Грозната Бети“. Съвсем наскоро той се насочи към актьорско майсторство в драматичната сфера от епохата на Шекспир.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама