Помните ли "Грозната Бети"? Вижте актьорите днес (СНИМКИ)


Помните ли "Грозната Бети"? Вижте актьорите днес (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Въпреки че премиерата на „Грозната Бети“ беше през далечната 2006 година, сериалът все още има куп фенове благодарение на своите емблематични герои и весели, но същевременно искрени сюжетни линии.

За тези, които се нуждаят от бърза освежителна информация, комедийно-драматичната поредица се върти около Бети Суарес - малко наивна мексиканка с обективно лошо чувство за стил, която намира работа в престижно модно списание.

Разбира се, никоя редакция от 2000-те не може да мине без клюки, драма, висша мода и удари в гърба. И публиката обожаваше сюжета! А ето и какво се случва с героите днес.

Ерик Мабиус (Даниел Мийд)

Ерик Мабиус играе Даниел Мийд, главният редактор на MODE и шеф на Бети, който „наследява“ позицията, защото баща му е издател на списанието. След края на сериала през 2010 Мабиус продължава да се снима в телевизионни сериали като Scandal, Blue Bloods и Chicago Fire, както и в някои филми на Hallmark. Той има две деца със съпругата си Айви Шърман.

Ана Ортис (Хилда Суарес)

Ана Ортиз изигра суетната по-голяма сестра на Бети. След края шоуто тя поема редица други роли – в „Подли камериерки“, „С любов, Виктор“ и други. А от нейния Instagram, става ясно, че Ортис все още поддържа връзка с Америка Ферера и Марк Инделикато.

Америка Ферера (Бети Суарес)

Америка Ферера, разбира се, е най-голямата звезда в „Грозната Бети“. В резултат на работата си по сериала, Америка стана първата латиноамериканка, спечелила наградата за главна актриса на наградите Еми. Ферера е омъжена за Райън Пиърс Уилямс, с когото имат син Себастиан и дъщеря Лусия.

Марк Инделикато (Джъстин Суарес)

Джъстин беше основен фаворит в сериала – най-популярният и най-забавен племенник на Бети. Това несъмнено е ролята, с която Марк Инделикато е най-известен, тъй като скоро след края на шоуто, той решава да си вземе почивка от актьорството, за да учи в Нюйоркския университет.

Ванеса Уилямс (Вилхелмина Слейтър)

Наред с Америка Ферера, Ванеса Уилямс беше следващата най-голяма звезда, но разбира се, тя вече беше доста известна преди шоуто. Първоначално тя получи признание като първата афро-американска жена, окичила се с титлата Мис Америка през 80-те години. След това тя се насочва към моделирането, пеенето и актьорството.

Майкъл Ури (Марк Сейнт Джеймс)

Марк Сейнт Джеймс беше асистентът, който всички бихме искали да имаме в офиса. В „Шоуто на Дрю Баримор“ актьорът Майкъл Ури каза, че химията на екрана с колежката му Ванеса Уилямс му е отредила постоянно място в „Грозната Бети“. Съвсем наскоро той се насочи към актьорско майсторство в драматичната сфера от епохата на Шекспир.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама