6 звездни двойки и техните съвети за силна връзка


6 звездни двойки и техните съвети за силна връзка
Снимка: Getty Images/Guliver

Независимо дали живеете в светлината на прожекторите, или не, да бъдете в дълготрайна връзка понякога може да бъде предизвикателство. И никой не знае това по-добре от звездните двойки, които често са преследвани от папараци и милиони фенове. Много от тях доказват, че истинската любов, която виждаме на екрана, е възможна в реалния живот. Разбира се, всяка двойка си има своите трикове и тайни. Ето какви.

1. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс разкриват, че една от тайните на силната им връзка е овладяването на управлението на времето. „Съпругът ми и аз не работим едновременно, така че всички правим неща заедно като семейство.”

2. Бионсе и Джей Зи

Бионсе е убедена, че поставянето на себе си на първо място е от решаващо значение, когато става въпрос за връзки. „Бях независима преди да срещна съпруга си и имаме такава естествена химия и истинска връзка. Виждала съм, че много хора не се чувстват уверени, малко в капан, когато се променят с течение на времето. Вашата самооценка се определя от вас. Не е нужно да разчитате на това, че някой ви казва кои сте“, добави тя.

3. Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Тимбърлейк и Бийл са една от най-обичаните двойки в Холивуд и тайната на дълготрайната им връзка е проста: никога не спирайте да излизате на срещи. „Това е моето правило, дори когато се ожениш, трябва да продължиш да излизаш. Разликата идва, когато имате деца, трябва да планирате по-добре.” казва Тимбърлейк.

4. Кристен Бел и Дакс Шепърд

Чаровната актриса признава, че връзката със съпруга ѝ не винаги е била лесна за нея, но способността за „влизане в обувките” на другите е ключова. „Знайте, че всеки прави най-доброто, което може с това, което има. Така че вземете по-голяма емоционална кутия с инструменти, за да решите проблемите си."

5. Алиша Кийс и Суиз Бийтс

Алиша вярва, че едно от най-важните неща в брака е поддържането на искрата жива. „Ние обичаме да се изненадваме един друг и да ходим на тайни срещи през уикенда. Единият от нас го планира, а другият няма представа накъде отиваме. Това са любимите ми времена“, сподели тя.

6. Нийл Патрик Харис и Дейвид Бъртка

Звездата от "Как се запознах с майка ви" и съпругът му, актьорът Дейвид Бъртка, вярват, че диалогът е тайната за дълъг брак. „В нашите отношения комуникацията е изключително важна. Всичко трябва да се изговори и ако това означава да повишиш тон, така да бъде. Знайте къде се намирате, вместо да оставяте нещата да се натрупват“, каза той.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама