Кои са най-токсичните холивудски двойки


Кои са най-токсичните холивудски двойки
Снимка: Getty Images/Guliver

Често погрешно мислим, че парите и славата оказват благоприятно влияние и върху любовта. Но истината е, че най-възпяваното чувство не се влияе от такива „простосмъртни” фактори. Дори напротив, при известните двойките почти всяка крачка в отношенията е драматична, колеблива и много обмисляна. А разривите са по-често срещани от щастливите развръзки. Ето защо днес ще ви представим някои от най-токсичните връзки, познати в Холивуд.

6 СТРОГИ ЗВЕЗДИ И СТРАННИТЕ ПРАВИЛА, КОИТО НАЛАГАТ НА ДЕЦАТА СИ

Джони Деп и Амбър Хърд

Няма как да не започнем с една от най-скандалните двойки през последните години. Разводът на двойката бе през 2017 година, но следващите дела бяха истинска холивудска епопея – Амбър заведе дело за малтретиране, като години по-късно се оказа, че всъщност тя също не си поплюва и психическият тормоз не ѝ е чужд.

Риана и Крис Браун

Крис Браун и Риана изглеждаха като перфектната двойка в музикалната индустрия. До момента, в който през 2009 година на път за Музикалните награди на MTV, Крис не удря певицата. Риана дори свидетелства в съда срещу него, което изненада феновете още повече. Няколко години по-късно, през 2012, двойката отново се събира, но се разделя окончателно малко след това.

Мадона и Шон Пен

Малко хора знаят, че Мадона и Шон Пен са били женени между 1985 до 1989 г. За нещастие, приказната любов завършва с гръм и трясък. Твърди се, че Шон Пен я е връзвал за стол и я е биел с бейзболна бухалка, заплашвал да обръсне главата ѝ, а веднъж Мадона дори е влязла в болница.

Уитни Хюстън и Боби Браун

Боби и Уитни несъмнено могат да спечелят приза „ Най-трагичната двойка в музиката”. Омъжени в периода 1992-2006, техните проблеми неведнъж са били на първа страница на таблоидите - от пристрастяването към наркотици и алкохол, през обвиненията в изневяра, та чак до арестите заради домашно насилие.

Джъд Лоу и Сиена Милър

Джъд Лоу и Сиена Милър се превърнаха в една от най-красивите двойки в Холивуд, но след годежа им, горещият актьор бе хванат да изневерява на Милър с бавачката и сватбата бе отменена. В крайна сметка двамата си дават втори шанс, но романсът им не можа да издържи предишните му изневери и двойката се раздели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама