Звезди разкриват бюти триковете, които използват преди червен килим


Звезди разкриват бюти триковете, които използват преди червен килим
Снимка: Getty Images/Guliver

Всички имаме свои тайни и трикове за красота, които са ни служили вярно много години. Знаменитостите не са по-различни в това отношение. За да изглеждат невероятно на червения килим, те се доверяват на най-различни трикове - някои практични, а други изглеждат откровено странни. Ето част от тях.

5 ДОСТА НЕОБИЧАЙНИ СТАНДАРТА ЗА КРАСОТА ОТ АЗИЯ

Чарлийз Терон

На наградите „Златен глобус” през 2019 година Чарлийз Терон изуми всички с невероятния си външен вид и издаде една от тайните на зашеметяващата си кожа. По-наблюдателните фенове на актрисата веднага откриха следи от популярна козметична процедура - лазерна корекция на бръчки.

Риана

За да направи веждите си в желаната форма, певицата стилизира косъмчетата с обикновен сапун. Трик, който научава от своя гримьор. Според певицата сапунът работи по-добре всички специални продукти.

Кейли Куоко

След церемонията по връчването на „Златен глобус”, Кейли Куоко сподели, че е използвала LED маска за светлинна терапия. Уредът прави кожата по-ярка, свежа и млада.

Дженифър Анистън

За да може червилото да бъде максимално дълготрайно, гримьорът на Дженифър Анистън използва малък трик. След като нанесе първия слой червило, поставя тънка хартия върху устните,слага пудра с четка и после добавя още един пласт.

Ема Стоун

Ема Стоун винаги се подготвя внимателно за важни събития и не забравя за хидратацията. Тя използва пластири с колаген и витамин Е в продължение на няколко часа и непосредствено преди гримиране.

Зоуи Кравиц

Зоуи Кравиц е необичайна жена, както и подходът ѝ към грима. За да постигне ефекта на блестяща кожа, актрисата използва просто правило - поставя фон дьо тен върху хайлайтъра.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама