Актуалните грим трикове, които ще допаднат на всяка жена


Актуалните грим трикове, които ще допаднат на всяка жена
Снимка: iStock

Тенденциите се променят доста бързо. До преди година беше популярен „гримът без грим“, преди това яркият контур и т.н. Но понякога гримьорите правят неща, на които дори не знаем как да реагираме. И тъй като в момента навсякъде текат Седмиците на модата, визиите определено са най-разнообразни. Ето обаче кои грим трендове успяха да ни впечатлят, защото са лесни за носене и пресъздаване.

ОБРАТНА ОЧНА ЛИНИЯ: ГРИМЪТ, ПРЕВЪРНАЛ СЕ В ХИТ В TIKTOK

Паякови мигли

Винаги се е смятало, че гримираните мигли трябва да изглеждат близки до естествените, но напоследък светът е обсебен от „залепените“ мигли. Много производители на козметика вече са възприели тази тенденция и са създали спирала с ефект „паякови мигли“. Хубавото е, че можете да ги направите и сами, като обедините мокрите си мигли с пинсета.

Тънки вежди

90-те се завръщат с най-противоречивата тенденция - тънки вежди. Сега е моментът да оставите моливите на веждите настрани и да извадите пинсетите. Трудно е да се каже колко дълго ще продължи тази тенденция обаче, но ако и нас вас ви е писнало от дебело оформени вежди - наслаждавайте се!

Кристали

Известният гримьор Винсент Окендо твърди, че кристалите са най-лесния начин за създаване на модерен и “уау” грим с минимум усилия. Можете да ги залепите за лицето с помощта на пинсети и лепило за мигли.

“Крилата” очна линия

Ето една добра новина за онези, които не могат да нарисуват права очна линия. Сега не е нужно да се измъчвате, опитвайки се да застопорите ръката си. Тази очна линия изглежда доста по-смела, а и можете да опитате цветната версия на този грим.

Монохромен грим

Това е вечна тенденция. В този случай червилото, сенките за очи и ружът трябва да са в подобни нюанси. Можете да използвате по-ярки цветове или да създадете неутрален вид.

Цветна спирала

Звездната гримьорка, Моли Стърн, предлага да освежите ежедневния грим с помощта на цветна спирала. Сините и тъмносините нюанси пък са на върха на списъка с тенденции в момента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама