Как да носите кафяво червило, без да изглеждате демоде


Как да носите кафяво червило, без да изглеждате демоде
Снимка: iStock

Когато се замислите за тенденциите в красотата, които доминираха през 90-те и началото на 2000-те, точно там редом до блясъка за тяло и щипките за коса, се нарежда и кафявото червило. Нюанси като тухла, канела, карамел - нито един нюанс на кафявото не беше пренебрегнат и никакво количество блясък не се считаше за прекалено.

4 НАЧИНА ДА НОСИТЕ ДЪЛЪГ БРЕТОН ТОЗИ СЕЗОН

Е, земният тон се върна сериозно през 2021 година, благодарение на знаменитости като Джиджи Хадид, сестрите Д’Амелио и други. За онези от нас, които помнят актуалната визия преди 20 години и са малко предпазливи, имаме няколко свежи идеи как да носите този цвят, без да изглеждате демоде.

1. Контур в същия тон

Както ни научи гримьорката Лиза Елдридж - Малко молив за устни може да промени цялостната визия, изравнявайки всички странични ръбчета и създавайки обем. Тя препоръчва да поставите основен слой червило, за да добиете по-добра представа за естествената форма на устните ви, преди да нанесете молив в подобен нюанс, като използвате малки, овални движения.

2. Червило с лек блясък

Да не се бърка с матирания металически вид, който беше нашумял миналия сезон. Блясъкът, за който говорим тук, е много фин с ултра малки частици, които добавят топлина към устните ви.

3. Комбинирайте с графична очна линия

След повече от година носене на маски за лице, много от нас са станали по-креативни с очния грим. И знаете ли какво винаги изглежда добре с подчертани очи? Неутрален тон червило.

4. Не се страхувайте от блясъка

Блясъкът за устни се завръща и е по-добър от всякога. Глосовете вече не са прекалено ароматизирани или лепкави, както бяха на времето. Най-новите итерации осигуряват много блясък без бъркотия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама