Как да носите грим тип "дъга"


Как да носите грим тип "дъга"
Снимка: Instagram

Гримът „дъга”, който е супер популярен през 2021, включва множество ярки цветове и със сигурност на мнозина им изглежда като плашещ и твърде ексцентричен избор. Уверяваме ви обаче, че той може да бъде много забавен и дори „обуздан” като за ежедневно носене. Факт е, че носенето на подобен грим по правилния начин може да ви помогне да повишите увереността си и със сигурност ще привлече много комплименти и погледи. Но преди да посегнете към четките, е добре да спазите няколко изисквания, за да сте сигурни, че крайният резултат няма да е като клоун.

ГРИМ ТРИКОВЕ ЗА ЖЕНИ НАД 40 ГОДИНИ

1.Използвайте основа

Това ще подготви очите ви за ярките цветове, които предстоят, създавайки гладка, равномерна повърхност, а пък и по този начин различните цветове няма да се смесят.

2. Изберете цветовете

Ако не искате да използвате всички нюанси на дъгата за този външен вид, може да изберете само няколко нюанса от една и съща палитра – розово, цикламено, лилаво, например.

3. Нанесете бели сенки

Ако сте се спрели на вариант, в който да оцветите целия клепач, тогава ще имате нужда от добро „платно”. Белите (може и нюд) сенки ще свършат тази работа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама