3 начина да носите синя очна линия като принцеса Даяна


3 начина да носите синя очна линия като принцеса Даяна
Снимка: Instagram

Принцеса Даяна е емблематична в много отношения. Нейният доста трънлив път като кралска особа е осеян с много въпросителни, но и голямо наследство, не само в хуманитарен смисъл. Тя никога не се е страхувала да експериментира с дръзки визии, особено ако са изглеждали забавно. Бунтовничката на монархията е носила без проблем клинове и суичъри, а любовта ѝ към синята очна линия е пословична.

Цветният грим определено може да се нарече основен елемент в нейния арсенал за красота през 80-те години и без значение на кой оттенък е залагала, искрящите ѝ сини очи никога не са оставали незабелязани.

4 ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ГРИМА ЗА ПРОЛЕТ 2021

За да носите синя очна линия като Даяна, трябва да залагате на по-кремообразни продукти, които са силно пигментирани. Тонът на синьото също има значение, както и дали ще носите грима самостоятелно или със сенки.

1. Светло синьо

Пастелното синьо определено е по-твърд оттенък за нанасяне върху долната линия на миглите, така че да се вижда. Вземете кърпичка и попийте околоочната област, особено долния клепач, преди да нанесете молив. Разбира се, за по-съвременна визия заложете на горния клепач.

2. Електрическо синьо

Електрическото синьо се прилага много по-лесно и върху двата клепача, защото повечето очни линии в подобен нюанс са с добри пигменти. Този грим се усеща драматично, но и игриво, така че можете да заложите на него вечер.

3. Много тъмно синьо

Този прекрасен оттенък има всички предпоставки да се превърне в ежедневен цвят, стига да разполагате с доза прецизност при нанасянето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама