4 тенденции при грима за пролет 2021


4 тенденции при грима за пролет 2021
Снимка: iStock/Guliver

Седмиците на модата, посветени на сезон пролет/лято 2021, изглеждаха малко по-различно тази година, но марките проявиха креативност - от организирането на ревютата до грима на моделите. По традиция през тази седмица винаги се показва най-доброто от най-доброто и гениалните умове в гримьорските среди като Пат Макграт, Исамая Френч и Том Сапин определено се развихриха и ни дадоха доста свежи идеи, с които да експериментираме. Ето кои са те.

5 ЦВЯТА НА КОСАТА, КОИТО ВИ СЪСТАРЯВАТ

1. Опушена очна линия

Тежката очна линия може да се почувства като връщане в началото на 2000-те (здравей, Аврил Лавин), но е факт, че ще бъде тренд тази пролет. Всичко, от което наистина се нуждаете, е черен молив Kohl и лека ръка. Очертайте смело окото и внимателно го опушете с четка за сенки, за да я придадете меко звучене.

2. Лилав грим

Играта с пъстрия грим на очите е безопасен и лесен начин да предизвикате радост, когато дните с маска продължават да се сливат. Лилавото е перфектният баланс между експресивно и фино, в зависимост от нюанса и финала на продукта, който използвате. Той също така придава на класическото опушено око неочакван обрат.

3. Color-Block

Тъй като пролетта традиционно се свързва със смелите цветове, защо да се придържате към един нюанс? Color-block е идеалният начин да привлечете вниманието с нещо интересно и запомнящо се. Дори да не сте надарени с лека ръка за комбиниране на сенки, съвсем спокойно може да заложите на любим цвят моно сенки, в комбинация с друг цвят очна линия.

4. Кожа на делфин

Подобно на отразяващата, мокра кожа на делфините, този вид грим е много свеж и блестящ. Гримьорът на знаменитости, Мери Филипс, е известен с това, че дава на своите клиенти онази илюзорна светлина, която сякаш блика отвътре, подобно на Хейли Бийбър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама