4 грим трика, с които зъбите ви ще изглеждат по-бели


4 грим трика, с които зъбите ви ще изглеждат по-бели
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Колкото и да се опитваме да се грижим за зъбите си, храната, кафето и трупането на години причиняват кариес, а и не само. Факт е, че зъбите на всички стават все по-жълти с възрастта. И така, как знаменитостите успяват да имат блестящи, идеално бели усмивки през цялото време? Голяма част от тях прекарват много време при зъболекаря, но има и други, които просто използват няколко прости бюти трика и резултатите са невероятни!

6 ЗНАКА, РАЗКРИВАЩИ ИСТИНСКАТА ВЪЗРАСТ НА ЖЕНАТА

1. Молив и червило в нюд цвят

Моливът за устни е почти толкова важен, колкото червилото, но често забравяме този факт. Той помага да се определи контурът на устата, да се създаде повече обем и червилото да се задържи по-дълго. Ако искате зъбите ви да се открояват и да изглеждат по-бели, използването на молив в нюд нюанс е чудесна идея. За да го приложите правилно, започнете, като очертаете свода на Купидон (арката в горната част на устната, под носа). След това съединете всеки край на арката с ъглите на устата си. За долната устна започнете, очертавайки центъра и удължавайки до двата края. И накрая, оцветете останалата част от устните, като използвате червило със същия цвят или такова, което е около 2 нюанса по-тъмно.

View this post on Instagram

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

2. Носете хайлайтър

Хайлайтър е грим, който всеки бюти любител просто обожава! Този продукт ще ви помогне да подчертаете определени черти на лицето си по нежен и озаряващ начин. И това, разбира се, включва вашата усмивка. Някои от местата, на които да обърнете внимание, са: над скулите, в горната част на носа и свода на Купидон. Ако искате да направите очите си да изглеждат по-големи и изразителни, можете да поставите малко количество хайлайтър във вътрешните ъгли на клепачите.

3. Заложете на автобронзиращи продукти

Със сигурност сте наясно, че бронзиращите продукти, като руж или пудра, могат да ви помогнат да получите лек слънчев загар и визуално да „избелят“ зъбите ви. Експериментирайте с бронзиращ руж с топли прасковени подтонове, нанасяйки го под формата на цифрата 3, започвайки от челото.

4. Носете гланц за устни

Блясъкът за устни е идеалният инструмент, който прави устата ви да изглежда по-пухкава и открояваща се. Бонус – прави зъбите ви по-бели. Преди да го приложите, важно е да хидратирате добре устните си с балсам. След това сложете червило със синкави подтонове и накрая нанесете щедро количество блясък, особено около средата на устните си.

View this post on Instagram

😁 Smile in trouble

A post shared by Martha Debayle (@marthadebayle) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама