5 начина да носите руж това лято


5 начина да носите руж това лято
Снимка: iStock

Факт е, че с един бърз размах на четката за руж можете да накарате дори най-бледият, недоспал и повехнал тен да оживее за броени минути. И в зависимост от точното разположение, можете визуално да повдигнете чертите си или фино да изваете някои от тях. Всичко, от което имате нужда, е малко ноу-хау. Ето няколко начина как да носите руж това лято.

4 ЕФЕКТНИ ПРОДУКТА НА ПЕРФЕКТНА КОЖА

1. Разнесете нагоре

Един трик, който взехме от маестрото на грима Марио Дедиванович. Нанесете руж точно над скулите си и го разнесете нежно към слепоочията си, за да повдигнете фино чертите си.

2. Вместо бронзант

Друг съвет, който той дава на своите клиентки, е да мислят отвъд обичайните розови цветове и вместо това да заложат на руж с неутрален нюанс, който е с един или два нюанса по-тъмен от естествения тон на кожата. Това има затоплящ ефект върху цялото лице и е доста по-фин начин за подчертаване от бронзанта.

3. Заложете на карамелен нюанс

По всичко личи, че новите тенденции повеляват да си починете от розовото и да дадете шанс на различен нюанс. Ще се изненадате колко ласкателно може да изглежда един карамелен руж.

4. Не се страхувайте от монохром

Ако все пак държите на розовия цвят, опитайте да носите нюанса и върху устните си. Поддържането на грима в подобна цветова палитра дава на целия макиаж по-полиран завършек.

5. Комбинирайте със смела очна линия

Пробвайте неутрален тон върху скулите и устните и ярък поп цвят около очите. Комбинацията с тюркоаз е особено актуална това лято.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама