7 идеи за грим на очите, които да пробвате това лято (СНИМКИ)


7 идеи за грим на очите, които да пробвате това лято (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Лятото го чакаме с нетърпение още от началото на годината. И тъй като свързваме този сезон със забавление, хубаво време и ярки цветове, днешните ни предложения за грим въплъщават точно това. Подбрали сме 7 визии, които ще са супер актуални през лято 2021 и определено трябва да пробвате.

Троен златен ефект

Класическият златен блясък не е излизал от мода, но мислили ли сте да комбинирате цялото златно семейство? Говорим за жълто, розово и медно злато. Съвет: Поставете най-силния цвят във вътрешните ъгли на клепача.

Красиви в розово

Независимо от нюанса, този цвят е идеален за топлите месеци. Забравете за очната линия и използвайте сенки, за да създадете геометрични линии.

Оранжева очна линия

Това лято заменете черната очна линия с оранжева. Освен това кой е казал, че трябва да се придържате към класическото котешко око? Позабавлявайте се и разчупете визията си.

В морето

Когато говорим за пастелни цветове, два винаги са по-добре от един. Използвайте светлосиньо и светлозелено, за да създаде визия, вдъхновена от морето. Поставете синьото във вътрешната част на клепача, а зеленото във външната, след което смесете, за да се постигне преливащ ефект.

Ярко жълто

Цветът, който най-много свързваме с лятото, безспорно е жълтото. Затова заложете на сенки в този нюанс и няма да сбъркате.

Дъга върху очите

Няма нужда да чакате да грейне слънце след дъжд, за да видите дъга. Можете да си я нарисувате върху очите с помощта на моливи в различни цветове.

Сенки само в ъгълчетата

Ако искате по-минималистичен грим, поставете сенки само във вътрешната част от окото. Съчетайте със спирала и гланц/балсам за устни в телесен цвят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама