4 грим тенденции за есен 2021


4 грим тенденции за есен 2021
Снимка: iStock

Дойде и хладното „пуловерно” време от годината. Ботуши, чадъри и кожени якета. Но няма нужда да оплакваме загубата на цвят. Според гримьорите и експертите в бюти индустрията се оказва, че тенденциите за есенния сезон не са драстично различни от тези, които виждахме през лятото. Ето какво ще е актуално.

1. Възраждане на 90-те

Не искаме да звучим като „развален грамофон”, но любовта на всички към 90 -те години ще продължи да бъде силна и този сезон. Силно дефинирани устни, пънк среща гръндж, малко R&B. 90-те бяха меланж от много и все различни култури, стилове и цветове, но това, което този сезон ще си „открадне” като нюанси са слива, шоколад, таупе (сиво-кафяво).

2. Дискотечен блясък

Канализирайте всички бляскави вибрации, които можете тази есен. Разбира се, идеята за грима като свобода на изразяване не е нова, но това, което поддържа тази тенденция свежа, е идеята да бъде направен едно плавно преливане от силно пигментирани сенки.

3. Завръщане на червилото

Сезон есен-зима ’20 ни предложи най-различни нюд и кафяви нюанси. Да, но през есен ’21 ще виждаме все повече цветове.

4. Очна линия във вътрешния ъгъл

Лятото на почит беше графичната очна линия. Но есента ще ни плени с нанасяне от вътрешната страна на окото в свежи цветове като прекрасното оранжево на Джиджи Хадид, което добавя достатъчно драматизъм и се комбинира с новия ѝ цвят на косата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама