60-годишната Деми Мур разкри тайната на перфектната си визия (СНИМКИ)


60-годишната Деми Мур разкри тайната на перфектната си визия (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Дори и на 60-годишна възраст Деми Мур все още изглежда зашеметяващо в бански костюми. 

Докато външният ѝ вид може да е като абсолютна мистерия, актрисата разкрива, че нейните тайни се крият в две прости правила: грижа за себе си и култивирането на позитивно мислене.

Актрисата е убедена, че освен физически тренировки жената трябва да полага усилия и за менталното си здраве, за да излъчва увереност.

Вижте още: 4 тайни за красота на 0т 55-годишната Лиза Боет

Неостаряващата красавица на Холивуд, на чието перфектно тяло могат да завидят много 20- годишни момичета, не се дължи на дълги тренировки във фитнеса. През 2019 г. Мур призна, че не е ходила в залата повече от четири години. В своя Instagram тя сподели, че прави всеки ден кратка 15-минутна танцова и кардио сесия.

Друга задължителна рутина на Деми е плуването - освен, че оформя тялото, то е изключително полезно за психическото здраве.

За перфектната форма на актрисата се грижи не някой звезден фитнес инструктор, а основно кучето ѝ Пилаф. Тя често публикува умилителни кадри с него от разходките им заедно. 

Многобройни проучвания показват, че отглеждането на куче има много ползи за здравето, като например да ви направи по-активни и дори да ви помогне да понижите кръвното си налягане.

Вижте още: 5 тайни за неостаряваща красота от Пенелопе Крус

По време на онлайн дискусия с Гуинет Полтроу, Мур сподели своите най-важни съвети за грижа за кожата, подчертавайки огромното значение на душевния мир.

"Вижте, аз нямам супер голяма тайна. Но определено смятам, че красотата започва отвътре. Можете да правите всичко, което искате отвън, но ако душата ви не се чувства добре, тогава не знам дали всичко, което правите отвън, ще бъде достатъчно добро", категорична бе Деми.

След като премина през поредица от неуспешни връзки и бракове, Деми Мур достигна до най- важното заключение за себе си: "Преди да можеш истински да обичаш някой друг, трябва да обикнеш себе и да зачиташ собствените си желания", сподели още актрисата от "Неприлично предложение".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама