4 тайни за красота от 55-годишната Лиза Бонет


4 тайни за красота от 55-годишната Лиза Бонет
Снимка: Getty Images

На 55 години Лиза Бонет, бивша жена на Лени Кравиц и Джейсън Момоа, продължава да излъчва младост и красота. С безупречна кожа и истински блясък, тя без усилие се противопоставя на изминаващите години. Тайната на Лиза Бонет да изглежда млада се крие в нейната отдадена рутинна грижа, избора на здравословен начин на живот и истинската жажда за живот. Нейната вечна красота служи като вдъхновение за мнозина, доказвайки, че възрастта е само число.

5 правила за носене на фон дьо тен това лято

1. Тя използва кокосово масло като лосион за тяло

Нещо толкова лесно достъпно като кокосовото масло може да замени много кремове и лосиони и да свърши работата също толкова добре. Може да поддържа кожата ви хидратирана и да облекчи признаците на възпаление.

Актрисата от „Пътят към Палома“ казва, че харесва кокосово масло, защото не съдържа силни химикали. „Използвам органично кокосово масло, което използвам и върху тялото си. Това е обикновен и чист продукт. Защо да слагате лосион върху тялото си, който има 10 съставки, когато можете да сложите такъв, който е от природата, мирише божествено и върши работа?“

2. Не си скубе веждите

Трансформирането на веждите има невероятната сила да извае лицето ви, давайки ви привлекателност, която може без усилие да отнеме години или да вдъхне младежко излъчване. Боне казва, че обича да поддържа веждите си непокътнати.

„Веждите ми са естествени. Май имах късмет. Ако прекалите с пинцетата, те може да не пораснат отново. Винаги съм ги държала доста пълни. Удивително е как веждите могат да променят лицето ви“, каза тя.

С дъщеря ѝ Зоуи Кравиц

3. Грижи се добре за чувствителната си кожа

Боне признава, че кожата ѝ е доста чувствителна и е важно продуктите за грижа за кожата да се избират разумно, за да се избегне раздразнение.

„Използвам доста активни съставки през нощта, използвам и скраб няколко пъти седмично. След това нанасям няколко серума. Освен това имам наистина чувствителна кожа, която изисква добра грижа. Не съм от хората, които могат да заспят с грим, да се събудят и да са добре“, сподели тя.

4. Живее активно

Редовните упражнения имат многобройни ползи за вашия външен вид и дори могат да помогнат за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата. Актрисата споделя, че въпреки отличното си физическо състояние, залага предимно на упражнения с ниско натоварване.

„Любимата ми форма на фитнес са танците. Ходя на клас по африкански танци. Влязох случайно един ден и го правя доста редовно вече седем години. Също така правя пилатес два пъти седмично, йога веднъж седмично и ходя на фитнес два пъти седмично“, каза тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама