5 тайни за неостаряваща красота от Пенелопе Крус


5 тайни за неостаряваща красота от Пенелопе Крус
Снимка: Getty/Guliver

Пенелопе Крус е икона за красота и на 49 години тя все още изглежда сияйна като на младини. От здравословна и балансирана диета до редовни упражнения, награждаваната актриса сподели кои са тайните, които ѝ помагат да остарява грациозно.

Тя не консумира захар

Може да изглежда невъзможно да устоите на вкусно кексче или любимата си поничка, но намаляването на захарта може да бъде изключително полезно за кожата ви. Актрисата се опитва да избягва храни, които могат да навредят на красотата ѝ. „Опитвам се да избягвам млечни продукти и захар. Ям много плодове, зеленчуци и качествен протеин от свободно отглеждани животни. Пия литри вода, което не съм правила преди”, споделя тя.

4 неща, които се случват с кожата ви по време на менопауза

Тя тренира много

Редовните упражнения ви помагат да останете енергични и са от полза за цялостното ви здраве. Ежедневната тренировка също може да повлияе положително на кожата ви и Круз прави всичко възможно да остане активна. „Правя бикрам йога, която напълно промени тялото ми. Преди бях мудна и по-ленива, а сега нивото ми на енергия е до небето. Това е магия, но трябва да се постараете за нея.“, каза тя.

Използва нефритен ролер

Ролерът за лице от нефрит е достъпен инструмент за красота, който може да направи чудеса с вашата кожа. Редовната употреба може да озари тена ви, да намали подпухналостта и да контурира лицето ви. „Моят гримьор, Пабло Иглесиас, използва нефритен валяк върху мен на снимачната площадка на последния ни филм и познайте какво? Наистина работи“, сподели Круз.

Не пропуска вечерното почистване на лице

Ако забравите да почистите и овлажните кожата си преди лягане, това може да доведе до неприятни последици като запушени пори и преждевременни бръчки. Актрисата е много дисциплинирана по отношение на нощните си ритуали за красота и никога не пропуска правилната си грижа за кожата.

Вярва, че красотата започва отвътре

Използването на правилните продукти за грижа за кожата може да е от полза за тена ви, но здравето на червата и правилното хранене също са жизненоважни. „Аз наистина вярвам, че нашият стомах е нашият втори мозък. Грижа се за чревната си флора с пробиотици, фибри и хубава храна.“, каза наградената актриса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама