7 холивудски знаменитости, които имат повече от 5 деца


7 холивудски знаменитости, които имат повече от 5 деца
Снимка: Getty Images

Знаменитостите, които имат много деца, често привличат вниманието на обществеността. Хората са любопитни как тези известни личности успяват да балансират взискателните си кариери със семейния живот. Ето няколко добре известни лица от развлекателната индустрия, които са избрали да създадат големи семейства, отглеждайки множество деца.

Вижте още: 9 холивудски двойки, за които НЕ сте и подозирали

Анджелина Джоли, 6 деца

Анджелина Джоли и Брад Пит може вече да не са заедно, но все още са горди родители на шест невероятни деца.През 2002 Джоли стана майка за първи път, осиновявайки Мадокс Чиван от сиропиталище в Камбоджа. Три години по-късно семейството се увеличи с добавянето на Захара Марли, която е родена в Етиопия. След раждането на дъщеря им Шайло Нувел през 2016, Джоли и Пит осиновиха сина си Пакс Тиен от Виетнам. През 2008 тяхното домакинство се разрасна още повече, когато посрещнаха на бял свят своите близнаци Нокс Леон и Вивиен Маршелин.

Крис Дженър, 6 деца

Матриархът на семейство Кардашиян-Дженър е майка на 6 деца: Кортни, Ким, Клои, Роб, Кендъл и Кайли. Чрез децата си тя се превърна в централна фигура в телевизионното риалити шоу “Keeping Up With the Kardashians”, което описва личния и професионалния живот на членовете на нейното семейство. Тя е горда баба на 12 внучета и е изиграла голяма роля в раждането на много от своите внуци.

Мадона, 6 деца

Музикалната суперзвезда стана родител за първи път през 1996 с раждането на Лурдес и по-късно разшири семейството си с Роко, Дейвид, Мърси и близначките Стела и Естере. През 2017 Мадона украси корицата на списание People и сподели възходите и паденията на нейния път като родител: „Понякога просто затварях очи и просто си мислех: „Защо кухнята ми не е пълна с танцуващи деца? Това е порив. Необяснимо е. Все едно да кажеш: „Защо се влюбваш в хората, в които се влюбваш?”

Майк Тайсън, 7 деца

Пенсионираният професионален боксьор е бил женен 3 пъти и има 7 деца, като едно от децата му, 4-годишният Екзодус Тайсън, за съжаление почина през 2009 г. Въпреки бурния си личен живот, Тайсън е известен като любящ и отдаден баща на децата си. Той говори за борбите си и как семейството му е било източник на вдъхновение и мотивация за него да преобърне живота си.

Мик Джагър, 8 деца

Мик Джагър, легендарният рок певец и изпълнител, стана баща за осми път на 73-годишна възраст. Той има 8 деца от множество връзки и бракове и е известен с това, че пази личния си живот далеч от своята музикална кариера. Въпреки натоварения си график с турнета, той е бил отдаден баща на децата си и е оказал значително влияние върху живота им.

Мел Гибсън, 9 деца

Холивудският актьор и режисьор има 9 деца от множество връзки. Той е постигнал много в кариерата си и все още намира време за родителство, макар децата му да са на най-различни възрасти, понякога и с 20 години разлика. Неговият ангажимент към тяхното лично пространство и благополучие е свидетелство за отдадеността му като баща.

Еди Мърфи, 10 деца

Завършеният актьор има дълъг списък от запомнящи се роли, но смята, че бащинството му е най-голямото постижение. Той има 10 деца, 6 дъщери и 4 сина, и говори положително за опита си като баща. Смята се за късметлия, че има толкова страхотни деца и казва, че всички те са нормални хора, а не холивудски лигльовци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама