9 холивудски двойки, за които НЕ сте и подозирали


9 холивудски двойки, за които НЕ сте и подозирали
Снимка: Getty Images

В Холивуд любовта е относително понятие и понякога двойките се събират и развеждат толкова бързо, че трудно разбираме. Ето някои връзки, за които сме позабравили или въобще не сме знаели.

Ричард Гиър и Синди Крауфорд

Милениумите няма как да си спомнят, че главният герой от "Хубава жена" и Синди Крауфорд имаха връзка почти шест години. Те се запознават през 1988 г. на барбекю, организирано от фотографа Хърб Ритс, влюбват се и се женят в Лас Вегас. Въпреки това, както Синди признава по-късно, разликата във възрастта в крайна сметка е взела своето. Гиър е със седемнадесет години по-възрастен от манекенката.

Мадона и Тупак

През 2015 г. Мадона разказа пред Хауърд Стърн, че се е срещала с култовия рапър между 1993 и 1995 г. В ръкописно писмо от рапъра до кралицата на попа, публикувано от TMZ, той казва, че смята, че връзката ще навреди на кариерата и "имиджа" му, защото тя е бяла.

Райън Гослинг и Сандра Бълок

Двамата бяха двойка от 2002 до 2003 г., след като се запознаха на снимачната площадка на "Murder by Numbers". През 2011 г. Гослинг заяви пред "Таймс", че Бълок, която е 16 години по-възрастна от него, е една от "най-великите му приятелки на всички времена".

Джанет Джаксън и Матю Макконъхи

През 2002 г. двамата се появяват заедно на 44-ата церемония по връчването на наградите "Грами". Имаше много спекулации за възможна афера. Както самите герои по-късно разкриват в различни интервюта, между тях наистина се е случило нещо. Връзката обаче не е продължила дълго.

Сара Джесика Паркър и Робърт Дауни Джуниър

Звездата от "Сексът и градът" се среща с Робърт Дауни младши в продължение на цели осем години, след като го среща през 1984 г. През 2020 г. тя каза на Марк Марон в неговия подкаст, че е останала с него толкова дълго само защото "не е искала той да умре". По-късно тя заяви пред „Vanity Fair”, че въпреки цялата болка и гледането как той се бори с наркотиците, той "я е научил как да обича" и тя не съжалява за връзката им.

Рене Зелуегър и Джим Кери

Джим Кери се превръща в един от най-важните мъже в живота на Рене Зелуегър между 1999 и 2000 г. Двамата се срещат на снимачната площадка на "Аз, моят син и Айрин" и той е пристрастен към нея. Рене твърдо вярва в принципа да не се среща с колеги, така че Кери трябваше да работи усилено, за да промени мнението й. Според медиите Зелуегър е поискала от Кери да се омъжи за нея на Хаваите, но той е отказал и така връзката им е приключила.

Андре Агаси и Барбра Стрейзанд

Преди да бъде с Брук Шийлдс, Агаси се среща за известно време с Барбра Стрейзънд. Тя е с 28 години по-възрастна от него. Всичко изглеждало добре, докато според някои медийни съобщения той просто спрял да ѝ се обажда. В днешно време това бихме нарекли "призрачна връзка".

Чарлийз Терон и Киану Рийвс

Двамата се запознават по време на снимките на "Адвокат на дявола" (1997 г.), а след това отново в "Сладък ноември" (2001 г.). През 2011 г., след година слухове, връзката им е потвърдена, но след това продължава само няколко месеца.

Камерън Диас и Джаред Лето

От 1999 г. до 2003 г. Камерън Диас и Джаред Лето са двойка. Ослепителните им кариери обаче не им оставят много време за съвместен живот. Диас се снимаше в "Ангелите на Чарли" (2000 г.), а Лето беше съсредоточен върху групата си 30 Seconds to Mars, което води до неизбежната раздяла., TMZ

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама