5 звезди, които живеят спрямо хороскопи и астрологични прогнози


5 звезди, които живеят спрямо хороскопи и астрологични прогнози
Снимка: Getty Images

Астрологията съществува от древни времена. Както тогава, така и днес хората се обръщат към звездите и планетите за помощ, напътствие, предсказание и какво ли още не. Оказва се, че и много известни личности направляват живота си спрямо съветите на различни астролози, прогнози и хороскопи. Ето за кои говорим. 

Дженифър Анистън

Любимката на Америка никога не е крила, че е запалена по астрологията. Приятели на "вечната приятелка" твърдят, че всеки ден актрисата преглежда хороскопа си и не взима важно решение, преди да се консултира с астролога си.

Виктория Бекъм

Бившата певица от Spice Girls и настояща дизайнерка има личен астролог - майката на актьора Силвестър Сталоун - Жаклин, като и до днес следва нейните препоръки. Известно е, че Жаклин предрече на звездната двойка щастлив брак. Що се отнася до Сталоун, той просто обожава популярната си майка, защото именно нейните астро съвети му помогнаха да стане известен.

Вижте още: 6 звезди, които напълняха, но не им пука (СНИМКИ)

Анджелина Джоли

Бившата съпруга на Брад Пит отдавна е очарована от всичко, свързано с будистката астрология и философия. Актрисата и майка на шест деца има приятели монаси, които я съветват, преди да вземе съдбовно решение. Освен това Джоли внимателно е избрала датата на сватбата си с Пит, съобразявайки се със звездите. Явно този път астрологията не й е помогнала, тъй като с актьора се разведоха.

Дженифър Лопес

Поп певицата взима важните решения в живота си, след като провери астрологичните прогнози. Звездата изобщо не се смущава от манията си, обяснявайки, че е по-добре да знаете предварително за бъдещи провали и добри възможности. Съдейки по популярността ѝ, този метод наистина работи.

Гуинет Полтроу

Астрологията помага и на холивудската красавица Гуинет Полтроу в много тежки моменти. Тя твърди, че се допитва до астролога си за всичко, свързано с кариерата и семейството. И очевидно тази стратегия наистина работи - актрисата се чувства щастлива и не обръща внимание на завистливите хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама