6 звезди, които НЕ се разбират с технологиите и социалните мрежи


6 звезди, които НЕ се разбират с технологиите и социалните мрежи
Снимка: Getty Images/Guliver

Голяма част от популярните личности са принудени да поддържат профили в Instagram и TikTok, за да са "в крак" с тенденциите. Други пък сякаш направо живеят в социалните мрежи - печелят хиляди долари от сторита и рядко могат да бъдат видени без телефон в ръка. Трети обаче никак не харесват манията по технологиите и предпочитат да си останат изолирани от нея. Сред тях са:

Джордж Клуни

Актьорът неведнъж е изразявал негативното си отношение към Facebook и Twitter. Попитан дали би се присъединил към социалните мрежи, той отговаря: “Бих предпочел да ми направят клизма на живо по телевизията пред това“. А коментарът му за Twitter е: „Мисля, че всички известни личности, които имат Twitter, са тъпаци“.

Анджелина Джоли

През 2011 Анджелина Джоли заяви пред USA Today, че за първи път е отворила Amazon и е била изумена от опциите, които предлага. „Това е твърде много информация. Ще си остана на каталози“, каза звездата. Само няколко години по-рано тя бе признала, че не знае как да включи компютър.

Брад Пит

Бившият съпруг на Джоли също не се впечатлява от технологиите. Той е заявявал, че не желае да бъде част от „машината на публичността“ и не обича да използва технологии. „В интернет сякаш се продаваш. Не мога да се примиря с това“, казва Брад.

Елтън Джон

Популярният певец веднъж дори обяви, че интерент трябва да бъде спрян за 5 години за доброто на човечеството. Според него музикантите губят много от разпространението на песните им онлайн. „Трябва да излизаме навън и да протестираме наистина, вместо само да си изказваме мнението в мрежата“, убеден е британецът.

Дженифър Лоурънс

През 2014 Лоурънс заяви пред BBC Radio, че социалните мрежи и технологиите я „смайват“.„Не съм добра в използването на технологии. Не мога да се оправя дори с имейлите, а идеята за Twitter ми е немислима“, твърди актрисата.

Уинона Райдър

В интервю Райдър споделя, че рядко използва интернет и още по-рядко компютър. „Пращам имейли през телефона си и толкова“, казва актрисата. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама